GENEL - 24 Ocak 2019 Perşembe 16:47

Kırıkkale’de Balıkçılar Çarşısı’na yoğun ilgi

A
A
A
Kırıkkale’de Balıkçılar Çarşısı’na yoğun ilgi

Kırıkkale’de 765 metrekare alana yapılan Balıkçılar Çarşısı’na vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Kırıkkale’de 765 metrekare alana yapılan Balıkçılar Çarşısı’na vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.


Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, balıkçı esnafı ve vatandaşlarla bir araya gelerek yapılan ve yapılması planlanan projeler hakkında bilgilendirme yaptı. Kırıkkale’de daha önce il merkezinin farklı alanlarında satış yapan balıkçı esnafını bir araya amacıyla daha iyi bir hizmet vermek için 765 metrekare alana yapılan Balıkçılar Çarşısı’nda; 9 adet balık satış evi, bay-bayan WC, mescit, dükkanların içinde soğuk hava deposu bulunuyor.


Başkan Saygılı’nın 2018 yılı içindeki projeleri arasında yer alıp hayata geçirdiği Balıkçılar Çarşısı’nda; vatandaşlar daha güvenilir, sağlıklı bir alışveriş yapabiliyor. Alışveriş için gelen vatandaşlar, uygulamadan memnun kaldıklarını belirterek Başkan Saygılı’ya teşekkür etti.


Balıkçılar Çarşısı Projesi’nin hayata geçtiğini belirten Başkan Saygılı, “Balıkçı esnafımıza yeni bir düzenleme yaparak Balıkçılar Çarşısı’nı 2018 yılı içerisinde hizmete açtık. Vatandaşımızın ve esnafımızın memnun olduğunu görüyoruz. Şehrimizin estetiğine uygun bir proje oldu. 275 metrekare açık alan toplam 765 metre kare 9 adet balık satış evi, bay-bayan WC, mescit, dükkanların içinde soğuk hava deposu ve ofis için kullanım alanları bulunuyor. Balıkçılar Çarşısı tekar Kırıkkalemize hayırlı olsun” dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Yeni kurulan ağır ceza mahkemelerinin yargı çevrelerinin belirlenmesine ilişkin karar Resmi Gazete’de Yeni kurulan ağır ceza mahkemelerinin yargı çevrelerinin belirlenmesine ilişkin Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Kararı Resmi Gazete’de yayımlandı. Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre, Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünün; yeni kurulan Sandıklı, Serik, Suşehri ve Ortaca ağır ceza mahkemelerinin yargı çevrelerinin belirlenmesi teklifine ilişkin 13 Mayıs tarihli yazısı, Hâkimler ve Savcılar Kurulu Genel Kurulunca görüşüldü. Genel Kurul; Sandıklı ilçesinin Afyonkarahisar Ağır Ceza Mahkemesi yargı çevresinden çıkarılarak Sandıklı Ağır Ceza Mahkemesi yargı çevresinin "Sandıklı, Hocalar ve Kızılören ilçeleri" olarak belirlenmesine, Serik ilçesinin Manavgat Ağır Ceza Mahkemesi yargı çevresinden çıkarılarak Serik Ağır Ceza Mahkemesi yargı çevresinin "Serik ilçesi" olarak belirlenmesine, Suşehri ilçesinin Şebinkarahisar Ağır Ceza Mahkemesi yargı çevresinden çıkarılarak Suşehri Ağır Ceza Mahkemesi yargı çevresinin "Suşehri, Akıncılar, Gölova, İmranlı ve Koyulhisar ilçeleri" olarak belirlenmesine, Ortaca ilçesinin Fethiye Ağır Ceza Mahkemesi yargı çevresinden çıkarılarak Ortaca Ağır Ceza Mahkemesi yargı çevresinin "Ortaca, Dalaman ve Köyceğiz ilçeleri" olarak belirlenmesine karar verdi. Adalet Bakanı Akın Gürlek, yeni kurulan ağır ceza mahkemelerinin yargı çevrelerinin belirlenmesine ilişkin sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, "Hâkimler ve Savcılar Kurulu’nun, yeni kurulan mahkemelerin yargı çevrelerini belirleyen Genel Kurul Kararı Resmi Gazete’de yayımlandı. Vatandaşlarımızın adalete erişimini kolaylaştırmak amacıyla kurulan Sandıklı, Serik, Suşehri ve Ortaca ağır ceza mahkemelerinin; ülkemize, milletimize ve yargı camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Adalet hizmetlerini daha hızlı, daha etkin ve daha erişilebilir kılmak için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz" ifadelerini kullandı.