YEREL HABERLER - 24 Kasım 2015 Salı 15:23

Kırklareli Öğretmenleri Minnet Ve Şükranla Andı

A
A
A
Kırklareli Öğretmenleri Minnet Ve Şükranla Andı

24 Kasım Öğretmenler Günü Kırklareli’nde törenle kutlandı.
Öğretmenler Günü kutlaması, Kırklareli’de Vilayet Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması ile başladı. Öğretmenler Günü Kutlama Programı çerçevesinde İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Korkmaz eşliğinde Kırklareli’nde görev yapan öğretmenler Kırklareli Valisi Esengül Civelek’i makamında ziyaret etti.
Kültür Merkezi’nde devam eden Öğretmenler Günü Kutlama Programında, Vali Esengül Civelek, İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Korkmaz, Emekli Öğretmenler adına Gülşen Piroğlu ve aday öğretmenler adına Kevser Yavuz günün anlam ve önemini belirten konuşmalarını yaptı.
Şiirlerin okunduğu ve aday öğretmenlerin yemin ettiği programda, 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılında emekli olan öğretmenlere Hizmet Şeref Belgeleri ve yarışmalarda dereceye giren öğrencilere Vali Civelek tarafından ödülleri verildi.
Program sonunda Bilal Yapıcı Güzel Sanatlar Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından mini konser verildi. Vali Civelek ve beraberindekiler daha sonra öğretmenler tarafından düzenlenen Resim Sergisini gezdi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir