YEREL HABERLER - 23 Şubat 2017 Perşembe 09:49

Eğitimde başarının arttırılması çalışmaları

A
A
A
Eğitimde başarının arttırılması çalışmaları

Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım Babaeski İlçesinde bulunan Atatürk Ortaokulu, Mimar Sinan İlkokulu, İmam Hatip Ortaokulu, Fatih İlkokulu, Şehit Ersan Yenici Anadolu Lisesi ve Ayçiçeği Anaokulu’nu ziyaret ederek okul yöneticileri ve öğretmenlerle bir araya geldi.
Ziyaret edilen okullarda sınıfları gezen ve öğrencilerle derslere iştirak eden Aşım, öğretmenlerle bir araya gelerek eğitim faaliyetleri hakkında bilgiler alarak eğitim öğretimde başarının artırılması için neler yapılabileceğiyle ilgili görüş alışverişinde bulundu.
Aşım, öğretmenlerin öğrencilere her anında örnek olmalarını, sadece akademik yönden başarıya odaklanmamaları gerektiğini belirterek, her şeyden önce vatan sevgisini benimsemiş, ahlaklı bireyler yetiştirmeye odaklanmaları gerektiğine vurgu yaptı.
Okulların hedefledikleri başarıyı yakalamak için yaptıkları çalışmalar, okullardaki eksiklikler ve ihtiyaçlar hakkında bilgi alan Aşım, eğitim öğretime daha rahat ortam oluşturulması için ihtiyaç duyulan her türlü konuda İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak yardım ve desteğe her zaman hazır olduklarını belirtti. Aşım, idareci ve öğretmenlere yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti.
Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü Aşım’ın okul ziyaretlerine Babaeski İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadriye Tokat ve Şube Müdürü Ali Osman Cura katıldı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Samsun Başkan Kul: "Kadınlar plajı konusunda çalışmalarımız başladı" Terme Belediyesi Mayıs Ayı Meclis Toplantısında konuşan Başkan Kul, "Kadınlar plajı konusunda çalışmalarımız başladı" dedi. Terme Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclis toplantısı Terme Belediyesi Meclis Salonunda Belediye Başkanı Şenol Kul’un başkanlığında yapıldı. Çeşitli komisyonların üye ve başkan seçimlerinin de yer aldığı 7 farklı gündem meclis toplantısında görüşüldü. Kadınlara müjde Terme Belediye Meclisinde konuşan başkan Şenol Kul, “Söz verdiğimiz projelerimizi bir bir hayata geçireceğiz. Proje kitapçığımızda da yer alan kadınlar plajı konusunda düğmeye bastık. Konu ile alakalı büyükşehir belediyemizle görüştük bir proje hazırlamalarını istedik. Bizler de kendi projelerimizi hazırlayıp kadınlarımız için en doğrusu ve güzeli hangisi olur kararını vereceğiz. Amacımız kısa süre içinde projemizi hayata geçirerek kadınlarımızın hizmetine sunmak" diye konuştu. "Kadınlar konusunda pozitif ayrımcılık yapacağız" Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Terme’de kadınlar ile ilgili projelere öncelik vereceklerini belirterek, “Kadınlar konusunda kimse kusura bakmasın pozitif ayrımcılık yapacağız. Kadınlarımızın ilçemizin güzellikleri ve imkânlarından faydalanabilmeleri noktasında her türlü çalışmayı yapacağız ve hayata geçireceğiz. Kadınlar plajı da bunun ilk adımı olacak” şeklinde konuştu.