GENEL - 26 Ağustos 2017 Cumartesi 11:07

Babaeski’de Seramik ve Resim Sergisi

A
A
A
Babaeski’de Seramik ve Resim Sergisi

Babaeski İlçe Halk Eğitimi Merkezi, Yaz dönemi Seramik ve Resim Kursu Öğrencileri, yaptıkları ürün ve resimlerin sergisini açtı.

Babaeski İlçe Halk Eğitimi Merkezi, Yaz dönemi Seramik ve Resim Kursu Öğrencileri, yaptıkları ürün ve resimlerin sergisini açtı.


İlçe Halk Eğitimi Merkezi’nde, ”Okullar Hayat Olsun” projesi kapsamında, 07-13 yaş grubundan 110 öğrencinin katıldığı Yaz dönemi Seramik ve Resim Kursu sona erdi.


Yaz döneminde yapılan Seramik ve Resim Kursu; Halk Eğitimi Merkezi Seramik Öğretmeni Neslişah Barlas ve Resim Öğretmenleri Ressam Füsun Sünnetçioğlu ile Duygu Uçar tarafından verildi.


Seramik ve Resim Grubu Öğrencileri 2 aylık Kurs sonunda, yaptıkları seramik ürün ve boyadıkları resimlerin ilk sergisini açarak, bu yaş grubunda Babaeski de sergi açan ilk öğrenciler oldu.


Halk Eğitimi Merkezi ek binasında düzenlenen açılış töreninde, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Vehbi Tiryakioğlu, serginin açılış kurdelesini kesti.


Tiryakioğlu, açılış töreninde yaptığı konuşmada şunları söyledi:


"İlçe Halk Eğitimi Merkezi olarak, ’Okullar Hayat Olsun’ projesi kapsamında, 07-13 yaş grubundan oluşan 110 öğrencimizin katıldığı Yaz dönemi Seramik ve Resim Kursumuz sona erdi. Bu İki ay gibi kısa bir sürede kursiyer öğrencilerimiz ile çok güzel çalışmalar yaptık. Onların müthiş yeteneklerini ortaya çıkarttık. Bugün yaptıkları seramik ürünlerinin ve çizip boyadıkları resimlerinin ilk sergi açılışını aileleri ile birlikte gerçekleştiriyoruz. Öğrencilerimiz bu kurs sürecinde yaptıkları eserler ile sanat anlamında adeta bir kıvılcım çaktılar. Burada çok mutlu olduklarını gördük, mutlaka aileler olarak siz de bunu fark etmişsinizdir. Bundan sonra da yaz kurslarımız devam edecektir. Hatta bu öğrencilerimizin gelişimi için kış kursu bile düzenleyebiliriz tabii onların derslerine engel olmayacak şekilde olur bu kış kursumuz. Hayırlısı olsun.”

Bunlar Da İlginizi Çekebilir