GENEL - 16 Kasım 2018 Cuma 17:04

Aday memurlar yemin etti

A
A
A
Aday memurlar yemin etti

Kırklareli İl Özel İdaresinde göreve başlayan aday memurlar yemin etti.

Kırklareli İl Özel İdaresinde göreve başlayan aday memurlar yemin etti.


İl Özel İdaresi Cazibe Merkezi Toplantı Salonu’nda masada bulunan Türk bayraklarına ellerini koyarak öncelikle İstiklal Marşı’nı okuyan 14 aday memur, İl Özel İdaresi görevlisi eşliğinde yeminlerini etti.


Kırklareli İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Bilal Kuşoğlu yaptığı konuşmada, "Ülkemize, milletimize, kurumumuza ve kendilerine hayırlı olması temennisi ile sözlerime başlıyor, sizleri sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Böyle anlamlı bir törende sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşadığımı buradan ifade etmek istiyorum. Kırklareli İl Özel İdaresi olarak hedeflerimize ulaşmak için yapacağımız çalışmalarda siz değerli arkadaşlarıma olan güvenimin ve inancımın tam olduğunu belirtmek isterim. Önümüzdeki süreçte de sizleri katkısı ve özverisiyle önemli hizmetlere bütün hızıyla devam edilecektir. Bundan hiçbir şüphem yoktur. Aday Memurların Yetiştirilmesine İlişkin Eğitim Programının hazırlanmasında ve hayata geçirilmesinde emeği geçen ve katkısı olan herkesi ve siz değerli mesai arkadaşlarımı sevgiyle selamlıyorum" dedi.


Yemin töreninin ardından İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Bilal Kuşoğlu, asli görevlerine getirilen yeni çalışanları tebrik etti.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul İstanbul Havalimanı’nda gövdesinin üzerine inen uçak bulunduğu yerden kaldırıldı İstanbul Havalimanı’nda gövdesi üzerine inen kargo uçağı, çekici yardımıyla bulunduğu yerden kaldırıldı. İstanbul Havalimanı’nda Fedex Havayolları’na ait kargo uçağı, ön iniş takımları açılmayınca gövdesi üzerine piste iniş yaptı. İniş sırasında sürtünmenin etkisiyle kısa süreliğine alevlere teslim olan uçak ekiplerin müdahalesi ile söndürülürken, olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Kaza kırım ve İGA İstanbul Havalimanı Kurtarma ve Yangınla Mücadele ekibi (ARFF) yaptığı çalışmalarının ardından, önce uçakta bulunan yükler boşaltıldı ardından da kargo uçağı, çekici araçlarla bulunduğu yerden kaldırıldı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, sosyal medyada yaptığı paylaşımda, "İstanbul Havalimanı’mızda gövdesi üzerine inen kargo uçağının ekiplerimiz tarafından kaldırılma çalışmaları başarıyla tamamlandı. Pistimiz, uçağın çekilmesinin ardından hassasiyetle temizlendi. Gerçekten işinin ehli olan ekiplerimiz, pist alanında saatler süren, organize ve çok titiz bir çalışmaya imza attı. Elim sonuçlara varabilecek bu tarz durumların önlenmesine örnek teşkil edecek bir müdahale ve çalışma performansı sergilediler. Olayın yaşanmaya başladığı ilk dakikadan itibaren soğukkanlı bir şekilde, strateji ve eylem planı oluşturarak hareket eden her bir görevlimizi kutluyorum. Kargo uçağının personeline ve İstanbul Havalimanı çalışanlarımıza yeniden geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim; her türlü kaza ve beladan ülkemizi, milletimizi ve tüm insanlığı korusun" ifadelerine yer verdi.