EKONOMİ - 29 Mayıs 2019 Çarşamba 15:54

(Özel) Rus Tarım Bakanı Petruşev’den Kırklareli’deki un fabrikasında inceleme

A
A
A
(Özel) Rus Tarım Bakanı Petruşev’den Kırklareli’deki un fabrikasında inceleme

Rusya Tarım Bakanı Dmitry Petruşev, Kırklareli’de bir un fabrikasında incelemelerde bulundu.

Rusya Tarım Bakanı Dmitry Petruşev, Kırklareli’de bir un fabrikasında incelemelerde bulundu.


Rusya Tarım Bakanı Dmitry Petruşev, Kırklareli’nin Büyükkarıştıran beldesinde bulunan Kavukçu Un Fabrikası’nda incelemelerde bulundu. Bakan Petruşev’a incelemeleri sırasında Kavukçu Un Fabrikasının Yönetim Kurulu Başkanı ve fabrikanın Genel Müdürü Avşin Kaşıkçı eşlik etti. Fabrika yetkilileri ile bilgi alışverişinde bulunan Petruşev, fabrikadaki çalışmaları çok beğendiklerini ifade ederek fabrikadan ayrıldı.


Fabrikanın Genel Müdürü Avşin Kaşıkçı, “Sayın Rusya Tarım Bakanı ülkemizi ziyaret etti. İki gündür Türkiye’de Tarım Bakanımızla Ankara’da görüşmeleri oldu. Türkiye’de modern bir un fabrikasını ziyaret etmek istedikleri bize iletildi. Bu nedenle biz de kendilerini fabrikamızda ağırladık. Firmamız hakkında kendilerine bilgi verdik. Ondan sonra da tesisimizi gezdik. Tesisimizdeki makineler hakkında bilgi verdik. Tüm makinelerimiz Türk malıdır. Bu konuda kendilerine bilgi verdik. Sanıyorum ki Rusya’daki değirmen alt yapısını geliştirmeyi düşünüyorlar. Bu konuda bir fikir almaya çalışıyorlar. Fabrikamızı çok beğendiler, çok modern bir tesis olduğunu söylediler” dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Samsun Başkan Kul: "Kadınlar plajı konusunda çalışmalarımız başladı" Terme Belediyesi Mayıs Ayı Meclis Toplantısında konuşan Başkan Kul, "Kadınlar plajı konusunda çalışmalarımız başladı" dedi. Terme Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclis toplantısı Terme Belediyesi Meclis Salonunda Belediye Başkanı Şenol Kul’un başkanlığında yapıldı. Çeşitli komisyonların üye ve başkan seçimlerinin de yer aldığı 7 farklı gündem meclis toplantısında görüşüldü. Kadınlara müjde Terme Belediye Meclisinde konuşan başkan Şenol Kul, “Söz verdiğimiz projelerimizi bir bir hayata geçireceğiz. Proje kitapçığımızda da yer alan kadınlar plajı konusunda düğmeye bastık. Konu ile alakalı büyükşehir belediyemizle görüştük bir proje hazırlamalarını istedik. Bizler de kendi projelerimizi hazırlayıp kadınlarımız için en doğrusu ve güzeli hangisi olur kararını vereceğiz. Amacımız kısa süre içinde projemizi hayata geçirerek kadınlarımızın hizmetine sunmak" diye konuştu. "Kadınlar konusunda pozitif ayrımcılık yapacağız" Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Terme’de kadınlar ile ilgili projelere öncelik vereceklerini belirterek, “Kadınlar konusunda kimse kusura bakmasın pozitif ayrımcılık yapacağız. Kadınlarımızın ilçemizin güzellikleri ve imkânlarından faydalanabilmeleri noktasında her türlü çalışmayı yapacağız ve hayata geçireceğiz. Kadınlar plajı da bunun ilk adımı olacak” şeklinde konuştu.