GENEL - 17 Ocak 2020 Cuma 10:36

Tatilde eğlencenin keyfi burada

A
A
A
Tatilde eğlencenin keyfi burada

Lüleburgazlıları ilklerle buluşturarak özel deneyimler yaşatan 39 Burda AVM, minik ziyaretçilerini sömestr tatilinde birbirinden eğlenceli etkinliklerle buluşturuyor.

Lüleburgazlıları ilklerle buluşturarak özel deneyimler yaşatan 39 Burda AVM, minik ziyaretçilerini sömestr tatilinde birbirinden eğlenceli etkinliklerle buluşturuyor.


39 Burda AVM’de sömestr eğlence ve neşe dolu geçiyor! Çocuklar, 39 Burda AVM’de tatil boyunca unutulmaz maceralar yaşayacak.


Açıldığı günden itibaren Lüleburgazlılara özel deneyimler yaşatan 39 Burda AVM, minik ziyaretçilerini tatilde birbirinden eğlenceli ve ücretsiz etkinliklerle ağırlıyor. Çocuklar, sevilen çizgi film karakterleri karakterleri ile eğlenceli anlar geçirecek, eğlence dolu bir dünyanın keyfini çıkaracak.


Miniklerin tatil heyecanına ortak olan 39 Burda AVM, 18 - 26 Ocak tarihlerinde çocuk tiyatroları ile 31 Ocak - 01 - 02 Şubat tarihlerinde Kukuli etkinliği ile minik ziyaretçilerine unutulmaz bir tatil yaşatacak.


Çocuklar sömestr boyunca birbirinden keyifli ve öğretici etkinliklerle eğlenirken, çocuk olmanın tadını 39 Burda AVM’nin eğlenceli dünyasında çıkaracak.



Program Akışı ise şöyle:


“18 Ocak Cumartesi _ Kuklalar Müzikali // 15:00,


19 Ocak Pazar _ Bilge ile Bigeç // 15:00,


20 Ocak Pazartesi _ Burnunu Kaybeden Palyaço // 15:00,


21 Ocak Salı _ Sihirli Orman // 15:00,


22 Ocak Çarşamba_ Sihirbaz // 15:00,


23 Ocak Perşembe_ Curcunabazlr // 15:00,


24 Ocak Cuma _ Bremen Mızıkacıları // 15:00,


25 Ocak Cumartesi_ Barış Manço Kukla Gösterisi // 15:00,


26 Ocak Pazar_ Charlie Chaplin Piyano Resitali // 15:00,


31 Ocak - 01 - 02 Şubat_ Kukuli ve Arkadaşları // 14:00 - 16:00 - 18:00.”

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Gaziantep Gaziantep’teki feci kazada ölenlerin kimliği tespit edildi Gaziantep’in İslahiye ilçesinde beton tankerinin karşı şeride geçerek yolcu minibüsünü biçtiği kazada hayatını kaybedenlerin kimlik tespiti yapıldı. Kazada ölenlerin 8’inin kadın 1’inin ise erkek olduğu açıklandı. Kaza, Gaziantep’in İslahiye ilçesi Hassa karayolu Ağabeyi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Hatay’ın Hassa ilçesi istikametinden Gaziantep’in İslahiye ilçesine giden 56 AAB 043 plakalı Mehmet G. yönetimindeki beton tankeri sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçerek İslahiye ilçesinden Hassa ilçesine yönünde seyir halinde olan Latif Örs yönetimindeki 27 K 2127 plakalı yolcu minibüsüne çarptı. Feci kaza sonrası 9 kişi hayatını kaybederken 1’i ağır 11 kişi de yaralandı. Feci kazada hayatını kaybedenlerin 4’ünün öğrenci olduğu öğrenildi. Feci kazada hayatını kaybedenlerin kimlik tespiti yapıldı Toplam 9 kişinin ölümü, 2’si ağır 11 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan feci kazada kimlik tespit yapıldı. Feci kazada Şükrü Sağlam, Sena Taşkın, Ümran Yıldırım, Elif Görmez, Rakibe Erinmez, Sultan Erinmez, Sude Çelik, Hatice Gönen ve Sibel Sağlam hayatını kaybetti. Yaralananların da kimlikleri belirlendi Feci kazada yaralananların ise Sude Taşkın, Ayşem Yıldırım, Songül Sıla Kılıç, Mehmet Erinmez, Enes Oğuz, Zeynep Gök, Mehmet Sağlam, Samet Saydam, Latif Örs ve Emine Yener olduğu öğrenildi. Yaralılardan bazılarının durumunun ağır olduğu ve tedavilerinin sürdüğü de vurgulandı. Kaza ile ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.