- 22 Mayıs 2021 Cumartesi 12:03

Kırklareli’nde evi yanan aileye Türk Kızılay’ından yardım

A
A
A
Kırklareli’nde evi yanan aileye Türk Kızılay’ından yardım

Kırklareli’nde evi yanan aileye Türk Kızılay’ı gıda, giyim, hijyen ve ayni yardımında bulundu.

Kırklareli’nde evi yanan aileye Türk Kızılay’ı gıda, giyim, hijyen ve ayni yardımında bulundu.


Kırklareli’nin Demirköy ilçesinde geçtiğimiz hafta evi yanan ve kullanılmaz hale gelen vatandaşın yardımına Türk Kızılay’ı Kırklareli Şubesi yetişti.


İhtiyaç sahibi vatandaşlara her türlü yardımda bulunulduğunu dile getiren Türk Kızılay’ı Kırklareli Şubesi Başkanı Volkan Göç, “Demirköy ilçesinde meydana gelen yangında evini ve eşyalarını kaybeden aileye, Türk Kızılay Kırklareli Şube Başkanlığı tarafından gıda, giyim, hijyen ve gerekli diğer ayni yardımlarda bulunuldu” şeklinde konuştu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul HAKSEN Taksim’e çelenk bıraktı 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle Taksim Meydanı’na gelerek çelenk bıraktı. HAKSEN Konfederasyonu Genel Başkanı Ayhan Çivi," Filistin’de Gazze’de İsrail tarafından adete soykırım yapılıyor. Biz insan haklarından yana bir sendikasıyız. Dolayısıyla Filistin’de İsrail’in saldırılarının bir an önce durdurulmasını, tüm dünyanın seyirci olmaktan çıkıp bu sürece müdahale etmesini istiyoruz. Filistin’li kardeşlerimizin de yanındayız" dedi. HAKSEN Konfederasyonu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle Taksim meydanına geldi. Vuvuzela çalan grup Atatürk anıtı önüne çelenk bıraktı. HAKSEN Konfederasyonu Genel Başkanı Ayhan Çivi, “47 yıl önce bu meydan da hayatını kaybedenleri rahmetle anıyoruz. Özellikle kamuda koruma ve güvenlik görevlileri var onların ricasıyla onların kıyafetiyle bu açıklamayı yapıyorum. Koruma ve güvenlik görevlilerine yıpranma hakkı verilerek yaptıkları hizmete karşı emeklerinin de hakkı verilmelidir. Şuanda Filistin’de Gazze’de İsrail tarafından adete soykırım yapılıyor. Biz her zaman olduğu gibi mazlumdan yanayız. Biz insan haklarından yana bir sendikasıyız. Dolayısıyla Filistin’de İsrail’in saldırılarının bir an önce durdurulmasını, tüm dünyanın seyirci olmaktan çıkıp bu sürece müdahale etmesini istiyoruz. Filistin’li kardeşlerimizin de yanındayız. Gazze’deki emekçi kardeşlerimizi de anıyoruz” dedi.