YEREL HABERLER - 11 Şubat 2015 Çarşamba 16:37

Kırklareli Belediye Başkanı Kesimoğlu'ndan AK Parti Ve MHP'ye Ziyaret

A
A
A
Kırklareli Belediye Başkanı Kesimoğlu'ndan AK Parti Ve MHP'ye Ziyaret

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, AK Parti ve MHP Kırklareli İl Yönetimlerini ziyaret etti.
Başkan Kesimoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Fettah Aygün, Tahsin Gençay ve Belediye Meclis üyeleri ile birlikte ilk olarak göreve yeni seçilen AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler’i ziyaret etti. Çiler, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Kırklareli için yapılması gereken ne varsa destek vermeye hazır olduklarını söyledi.
AK Parti ziyaretinin ardından Kesimoğlu ve beraberindekiler MHP Kırklareli İl Başkanı Kürşad Yamaner ile makamında bir araya geldi. Yamaner de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Başkan Kesimoğlu ile beraberindekilere teşekkür etti.
Başkan Kesimoğlu, AK Parti’li ve MHP’li Belediye Meclis üyeleri ile uyumlu çalıştıklarını belirterek, "AK Parti ve MHP İl Başkanlığına seçilen değerli yöneticilerini yeni görevlerinde başarılar dilemek üzere ziyaret ettik. Bizleri çok iyi ağırladılar. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Biz parti gözetmeksizin Kırklareli’ni daha iyi bir yere getirmek adına çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bu dostluk ve işbirliğinden dolayı çok mutluyuz. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği ’Söz konusu vatansa gerisi teferruattır’ sözü gibi biz de diyoruz ki ’Söz konusu Kırklareli ise gerisi teferruattır’" diye konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir