ASAYİŞ - 28 Aralık 2025 Pazar 13:53

Tekirdağ-Kırklareli sınırında araç yangını: Ekipler zamanla yarıştı

A
A
A
Tekirdağ-Kırklareli sınırında araç yangını: Ekipler zamanla yarıştı

Tekirdağ ile Kırklareli sınırında seyir halindeki bir araçta çıkan yangına ekipler kısa sürede müdahale ederek alevleri kontrol altına aldı.


Alınan bilgilere göre, çağrı merkezine gelen ihbar üzerine ekipler, Tekirdağ - Kırklareli arasında Lüleburgaz ilçesine yakın bir noktada meydana gelen araç yangınına müdahale etmek üzere hızla harekete geçti. Olay yerine ulaşım sürecinde vatandaşların adres tarifinde yanılma ihtimali göz önünde bulundurulurken, otoyolda trafiğin durduğu fark edildi. Yoldan geçen vatandaşlar ve kolluk kuvvetleri tarafından KKT (Kuru kimyevi toz) ile yapılan ilk müdahalelere rağmen yangının tamamen söndürülemediği belirlendi.


Yolun kolluk kuvvetlerince trafiğe kapatılmasıyla birlikte ekiplerin güvenli şekilde müdahale etmesi sağlandı. Kısa sürede kontrol altına alınan yangın sonrası yol yeniden ulaşıma açılırken, olayda yaralanma ve can kaybı yaşanmaması rahat bir nefes aldırdı. Olay yerine Tekirdağ’dan da ekipler gelirken yangın tamamen kontrol altına alındı ve olayla ilgili inceleme başlatıldı.



Tekirdağ-Kırklareli sınırında araç yangını: Ekipler zamanla yarıştı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Adana merkezli 8 ilde Bayğaralar suç örgütüne yönelik operasyon: 287 gözaltı Emniyet Genel Müdürlüğü, Adana merkezli 8 ilde Bayğaralar suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda 287 kişinin gözaltına alındığını açıkladı. Emniyet Genel Müdürlüğü’nün sosyal medya hesabından operasyona ilişkin yapılan açıklamada, "KOM Başkanlığımız ve Cumhuriyet Başsavcılıkları koordinesinde Adana merkezli olmak üzere İzmir, Mersin, Konya, Antalya, İstanbul, Şanlıurfa, Tekirdağ illerinde 13 Nisan 2026 tarihinde ’Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurmak, Kasten Öldürme, Kasten Öldürmeye Teşebbüs, Kasten Yaralama, Uyuşturucu Ticareti Yapma, Mala Zarar Verme, 6136 SKM ve Genel Güvenliğin Kasten Tehlikeye Sokulması’ suçlarını işledikleri tespit edilen Bayğaralar organize suç örgütüne yönelik gerçekleştirilen 8 ildeki operasyonlarda 287 şüpheli şahıs gözaltına alındı" denildi. Açıklamada, "Operasyonlar sonucunda 1 adet el bombası, 4 adet AK 47 otomatik silah, 2 adet otomatik tabanca, 16 adet tabanca ve 25 adet şarjör, 2 adet av tüfeği ve bin 128 adet fişek, 39 bin 733 adet uyuşturucu hap, 72,5 gram esrar, 45 bin euro ve 33 bin 735 lira ele geçirilmiş, ayrıca suçtan elde edildiği değerlendirilen yaklaşık 50 milyon lira olan 2 adet işyeri ile 5 adet araca el koyulmuştur. KOM Başkanlığımız ve İl Emniyet Müdürlüklerimizin kahraman personeline titiz çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Milletimizin huzurunu hedef alan her türlü suç örgütüne karşı tavizsiz bir duruş sergiliyor, mücadelemizi kararlılıkla sürdürüyoruz" ifadelerine yer verildi.