GENEL - 22 Kasım 2017 Çarşamba 15:39

Çarptığı köpeği tedaviye götürdü

A
A
A
Çarptığı köpeği tedaviye götürdü

Kırşehir’in İnanç Köyü kırsalında çarptığı köpeği tedaviye götüren Belediye görevlisine köpeğin sahipleri duyarlı davranışları için teşekküre gitti.

Kırşehir’in İnanç Köyü kırsalında çarptığı köpeği tedaviye götüren Belediye görevlisine köpeğin sahipleri duyarlı davranışları için teşekküre gitti.


İnanç Köyünde mandıra işi yapan Hamza Ünsal ve Yaşar Ünsal kardeşlerin mandırada bulundurduğu köpeğe çarpan ve çarptıktan sonra da tedaviye götüren Belediye görevlisi Murat Şahin’e Ünsal kardeşler gösterdiği duyarlı davranışı için Belediyeye giderek teşekkür etti.


Belediye Halkla İlişkiler Müdürü Halil Çalışır’ın yanına giderek yaşadıkları durumu anlatan Ünsal kardeşler, belediye görevlisine ulaşmak için destek istedi.


Belediye bünyesinde hizmet veren Sokak Hayvanları Rehabilitasyon merkezinde tedavi gören köpeğin durumu hakkında bilgi alan Çalışır, Ünsal kardeşlerin belediye görevlisi ile görüşmesini de sağladı.


Köpeğe çarptıktan sonra tedaviye götüren Murat Şahin ise köpeğe isteyerek çarpmadığını çarpar çarpmaz da durarak vakit kaybetmeden Sokak Hayvanları Rehabilitasyon merkezine getirerek köpeğin tedavisini yaptırdığını belirtti.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aksaray Aksaray’da mandıra çöktü: 750 küçükbaş hayvan göçük altında kaldı Aksaray’da şiddetli yağış nedeniyle mandıra çöktü. 750 küçükbaş hayvanın göçük altında kaldığı mandıra enkazında kurtarma çalışması başlatıldı. Aksaray’da 3 gündür aralıklarla devam eden şiddetli yağış birçok olumsuzlukları da beraberinde getirirken, sel ve su baskınlarının ardından bugün de içerisinde 750 küçükbaş hayvanın bulunduğu bir mandıra çöktü. Aksaray’ın merkeze bağlı Yeşilova beldesinde yaşanan göçük nedeniyle vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezine haber vermesi üzerine olay yerine İl Afet Acil Durum (AFAD), Aksaray Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine intikal eden ekipler iş makinelerinin de desteğiyle kurtarma çalışması başlattı. Mandıra enkazında kurtarma çalışmaları halen devam ederken İl Afet Acil Durum Müdürü Kadir Çelik, “Yeşilova beldemizde aşırı yağışlar sonucu bir ahırın çöktüğü ihbarı üzerine iki ekiple olay yerine geldik. Şu anda telef olan hayvanlar var. Toplam hayvan sayısının 750 olduğu söyleniyor. Kurtarma çalışmaları devam ediyor. Kurtarma operasyonumuz bittikten sonra net sayı belli olacak” dedi. Yeşilova Köseli Mahalle Muhtarı Kemal İlgün ise “Bölgede 3 gündür yağış devam etmekte. Bizim burada mandıramızın çökmesinden dolayı 750’ye yakın küçükbaş hayvanımız göçük altında kaldı. Ağıl altında kalan hayvanlardan ne kadar zayiat verdiğini bilmiyoruz. Zayiat sabah sayımında çıkacak. Allah izin verirse burayı kurtarmaya çalışıyoruz. Yağışlardan dolayı mandıra çöktü” diye konuştu.