- 18 Ekim 2017 Çarşamba 12:29

Başkan Karaosmanoğlu, polislerle bir araya geldi

A
A
A
Başkan Karaosmanoğlu, polislerle bir araya geldi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Yenidoğan Sümer Polis Merkez Amirliği’ni ziyaret ettiTürk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Yenidoğan Sümer Polis Merkez Amirliği’ni ziyaret etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Yenidoğan Sümer Polis Merkez Amirliği’ni ziyaret etti


Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Yenidoğan Sümer Polis Merkez Amirliği’ni ziyaret etti. Ziyarette konuşan Karaosmanoğlu, “İstanbul ve Ankara’nın geçiş güzergâhında, ülkemizin en önemli limanlarına ve sanayi tesislerine sahip olan muhteşem bir kentte yaşıyoruz. Hızla büyüyen ve gelişen Kocaeli, ülkemizin parlayan yıldızlarından birisidir. Bu müstesna şehirde, huzur ve güven içerisinde yaşıyorsak bunu emniyet güçlerimizin ortaya koyduğu fedakârlıklar sayesindedir” açıklamasını yaptı.


Batı ülkeleri başta olmak üzere bu büyüklükteki ve özellikteki dünyadaki diğer şehirlerdeki suç oranlarına bakıldığında Türkiye’nin ve Kocaeli’nin tam bir güven ve istikrar adası durumunda olduğunu vurgulayan Karaosmanoğlu, “Komşularımızın ve diğer ülkelerin halini görüyoruz. Unutmamak gerekir ki yakın bir zamanda bu güzel ülkemizi parçalamak ve işgal edilmesine olanak sağlamak isteyen hainler çıktı. Çok şükür ki milletimiz ve vatansever emniyet güçlerimizle 15 Temmuz darbe girişimini derdest ettik” diye konuştu.


Birliktelik yapılan sohbetin ardından çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bilecik Hıdırellez Şenliği’nde renkli görüntüler oluştu Bozüyük’te gelenek ve göreneklerin yok olmasını önlemek ve insanları bir araya getirerek birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla düzenlenen Geleneksel Hıdırellez Şenliği, Aksutekke köyünde yapıldı. Her yıl 6 Mayıs tarihinde düzenlenerek geleneksel hale gelen ve Aksutekke köyü okul bahçesinde yapılan Hıdırellez Şenliği’ne Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Bozüyük Kaymakamı Adem Öztürk, Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, davetliler ve köy sakinleri katıldı. Başkan Bakkalcıoğlu, beraberindeki CHP İl Başkanı Ali Özdemir, İlçe Başkanı İsmail Akçasoy, İl Genel Meclis Üyeleri ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte şenlik alanındaki tüm masaları ziyaret ederek selamladı. Davetlilerle sohbet eden Başkan Bakkalcıoğlu, Hıdırellez Bayramı’nı kutlayarak, “Baharın müjdecisi, bereketin simgesi Hıdırellez’in memleketimize sağlık, bolluk, bereket ve huzur dolu günler getirmesini diliyorum” dedi. Köy muhtarı Zekai Özkan, etkinliğe katılan herkese teşekkür ederek, “Köyümüzde her yıl geleneksel olarak 6 Mayıs tarihinde kutladığımız ve yıllardır süregelen geleneğimizi sürdürüyoruz” dedi. Şenlikte vatandaşlar eğlenceli yarışmalara katılarak ve oyunlar oynayarak baharın gelişini kutladı. Misafirlere yemek ikramının da yapıldığı etkinlikte protokol üyeleri halat çekme yarışına katıldı.