EĞİTİM - 13 Temmuz 2018 Cuma 15:43

Büyükşehir personeline “Kamu İhale Mevzuatı” eğitimi

A
A
A
Büyükşehir personeline “Kamu İhale Mevzuatı” eğitimi

KOCAELİ(İHA) – Türkiye Belediyeler Birliği’nin desteğiyle İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından Kocaeli Büyükşehir personeline, “Kamu İhale Mevzuatı” konulu eğitim verildi.

KOCAELİ(İHA) – Türkiye Belediyeler Birliği’nin desteğiyle İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından Kocaeli Büyükşehir personeline, “Kamu İhale Mevzuatı” konulu eğitim verildi.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, gerçekleştirdiği hizmet içi eğitimlerle kurum personelinin gelişimine katkıda bulunuyor. Hizmet içi eğitimler kapsamında Antikkapı’da, Kamu İhale Uzmanı Dr. Nazım Yılmaz tarafından “4734 sayılı Kamu İhale Mevzuatı” konulu eğitim semineri verildi. Güncellenen mevzuat ve teknik hususların da aktarıldığı eğitim ile kurum personelleri bilgilendirildi.


Eğitime birçok farklı daire başkanlıklarında görev yapan 70 personel katıldı. Kamu İhale Uzmanı Dr. Nazım Yılmaz, Kamu İhale mevzuatındaki ortak alanlar, mal ve hizmet alımı, yapım işleriyle ilgili yapılan değişiklikleri uygulamalı örnekleriyle anlattı. Katılımcılar eğitimde merak ettikleri hususlarla ilgili soru sorma imkanı da buldu.


İki gün süren eğitim seminerinde konuşan İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Bayram Bayram, güncellenen mevzuat, personelimizin talepleri, birimlerin ihtiyaçları doğrultusunda mevzuat ve teknik hususlarda personelin gelişimi noktasında hizmet içi eğitimlerin verilmeye devam edileceğini belirtti.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aydın Egeli Kadın Girişimciler 15 Mayıs’ta Kuşadası’nda buluşuyor Ege bölgesinde bulunan kadın girişimciler, Kuşadası Ticaret Odası organizasyonunda 15 Mayıs 2024 tarihinde Kuşadası’nda buluşuyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Ege Bölgesinin Kadın Girişimcilerini Kuşadası’nda ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını dile getirdi ve kadınların ekonomik hayatta aktif olmalarını her zaman desteklediklerini belirterek “Odamız Yönetiminde ve Meclisimizde kadın yöneticilerimizle birlikte çalışıyoruz. 15 Mayıs’ta gerçekleştireceğimiz bu organizasyonumuzun da bölgedeki iş kadınlarına fayda sağlayacağını düşünüyorum” Dedi. Akdoğan; aynı zamanda Aslı Şafak ve Adviye Bergemann gibi iki önemli ismin konuşmacı olarak katılacağı programda, sektörel yuvarlak masa görüşmeleri olacağını da söyledi. Turizm, sağlık, yeme-içme sektörü, taşımacılık, emlak, el sanatları gibi pek çok sektörde bir araya gelecek olan kadınların, bölgesel olarak tanışma ve network ağlarını geliştirme fırsatı bulabilecekleri “Egeli Kadın Girişimciler Buluşuyor” konulu etkinliğe, bölgede iş hayatında aktif olan tüm kadınları davet etti. Kuşadası Ticaret Odası organizasyonunda gerçekleşecek olan programda, sektörel toplantılar kısmında katılımcı sayısı sınırlı olduğundan 9 Mayıs 2024 tarihi, mesai bitimine kadar Kuşadası Ticaret Odası ile irtibata geçilmesi gerekiyor.