GENEL - 15 Mayıs 2019 Çarşamba 12:08

Başkan Söğüt, “Tek derdimiz ve düşüncemiz hizmet olacak”

A
A
A
Başkan Söğüt, “Tek derdimiz ve düşüncemiz hizmet olacak”

KOCAELİ (İHA) – AK Parti Körfez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen teşkilat iftarına katılan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Bu kadrolar; millete hizmetkâr olmaya talip kadrolardır.

KOCAELİ (İHA) – AK Parti Körfez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen teşkilat iftarına katılan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Bu kadrolar; millete hizmetkâr olmaya talip kadrolardır. Dolayısıyla çok çalışmalıyız, daha fazla gayret göstermeliyiz” dedi.


Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti Körfez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programına katıldı. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde programına ayrıca Körfez Belediyesi eski Başkanı İsmail Baran, AK Parti İl ve Körfez teşkilatı yöneticileri ve üyeler katıldı. İftar öncesinde Kur’an-ı Kerim tilavetinde bulunuldu.


Programda söz alarak elde edilen başarıda teşkilatların baş mimar olduğunu söyleyen Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Körfez’de ve Kocaeli’de AK Parti ilk kurulduğu günden bugüne getiren ve bütün fedakârlıkları, bütün ömürlerine adayan bu güzide teşkilatlar sayesinde çok önemli kazançlar elde ettik. Tabi bu başarıların bizlere yüklediği bir sorumluluk var. Bizlere büyük bir destek veren hemşerilerimize olan hizmet sorumluluğumuzu bir an olsun aklımızdan çıkaramayız. Dolayısıyla çok çalışmalıyız, daha fazla gayret göstermeliyiz, birlikteliğimizi kuvvetlendirmeliyiz” dedi.


Mazbatayı aldığı günden bu yana mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Söğüt, “Bir yandan tebrik ziyaretlerini kabul ediyor, bir yandan da belediyemizin çalışmalarına ilişkin hazırlıklar yapıyoruz. 1 aylık süreçte de randevu alan ya da çat-kapı gelen binlerce misafirimizi makamımızda ağırladık. Hep birlikte, onların fikir ve önerilerini de alarak belirlediğimiz yol haritası ile Körfez’e değer katacak yatırımları hayata geçirmeyi sürdüreceğiz” dedi.


Konuşmaların ardından seçim süresinde emeği geçen teşkilat üyelerine plaket takdim edildi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Samsun Başkan Kul: "Kadınlar plajı konusunda çalışmalarımız başladı" Terme Belediyesi Mayıs Ayı Meclis Toplantısında konuşan Başkan Kul, "Kadınlar plajı konusunda çalışmalarımız başladı" dedi. Terme Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclis toplantısı Terme Belediyesi Meclis Salonunda Belediye Başkanı Şenol Kul’un başkanlığında yapıldı. Çeşitli komisyonların üye ve başkan seçimlerinin de yer aldığı 7 farklı gündem meclis toplantısında görüşüldü. Kadınlara müjde Terme Belediye Meclisinde konuşan başkan Şenol Kul, “Söz verdiğimiz projelerimizi bir bir hayata geçireceğiz. Proje kitapçığımızda da yer alan kadınlar plajı konusunda düğmeye bastık. Konu ile alakalı büyükşehir belediyemizle görüştük bir proje hazırlamalarını istedik. Bizler de kendi projelerimizi hazırlayıp kadınlarımız için en doğrusu ve güzeli hangisi olur kararını vereceğiz. Amacımız kısa süre içinde projemizi hayata geçirerek kadınlarımızın hizmetine sunmak" diye konuştu. "Kadınlar konusunda pozitif ayrımcılık yapacağız" Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Terme’de kadınlar ile ilgili projelere öncelik vereceklerini belirterek, “Kadınlar konusunda kimse kusura bakmasın pozitif ayrımcılık yapacağız. Kadınlarımızın ilçemizin güzellikleri ve imkânlarından faydalanabilmeleri noktasında her türlü çalışmayı yapacağız ve hayata geçireceğiz. Kadınlar plajı da bunun ilk adımı olacak” şeklinde konuştu.