YEREL HABERLER - 24 Eylül 2012 Pazartesi 13:12

BÜYÜKŞEHİR`DEN MUHTARLARA KIRTASİYE YARDIMI

A
A
A
BÜYÜKŞEHİR`DEN MUHTARLARA KIRTASİYE YARDIMI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, muhtarlara bir yıl boyunca yetecek kırtasiye yardımı yaptı. Kocaali`deki tüm ilçelerde mahalle ve köylere kadar ulaştırılan yardımlar ilçelerdeki muhtarlar derneği başkanlıklarına teslim edildi.
Gölcük ilçesine gönderilmek üzere yola çıkan kırtasiye malzemeleri ilk olarak Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şubesi`nde muhtarlara teslim edildi. Aralarında 4 kadının da yer aldığı 30 mahalle ve 20 köy muhtarı malzemelerini alarak muhtarlıklarına götürdü. Gölcüklü muhtarlara toplam 80 koli kâğıt, 50 düzine mürekkepli kalem, 50 düzine tükenmez kalem, 100 adet mavi dosya, 50 adet föy ve 50 adet stampa mürekkebi verildi.
Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şube Başkanı Bilge Saral, köy ve mahallelerdeki vatandaşların evrak işleri için harcanan kırtasiye malzemelerinin muhtarlara büyük külfet oluşturduğunu ifade etti, bu sıkıntıyı görerek kendilerine destek olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`ne teşekkür etti. Saral, yardımların muhtarların işlerini kolaylaştıracağını dile getirerek Gölcük`teki tüm muhtarlar adına Büyükşehir`e minnettar olduklarını ifade etti.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir