YEREL HABERLER - 12 Aralık 2012 Çarşamba 16:39

KARAMÜRSEL ZABITASI`NDAN GIDA DENETİMİ

A
A
A
KARAMÜRSEL ZABITASI`NDAN GIDA DENETİMİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Karamürsel Belediyesi Zabıta Müdürlükleri`ne bağlı ekipler ilçede faaliyet gösteren bazı işletmelere yönelik gıda denetimi gerçekleştirdi.
Denetimlerde Karamürsel Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri yan sıra Tarım İlçe Müdürlüğünden görevlendirilen personellerde hazır bulundu.
Karamürsel`de gıda sektöründe hizmet veren tüm işletmelerle birlikte, gıda ve gıda ile temasta bulunan maddeleri üreten, satan ve toplu tüketime sunulduğu diğer işyerlerinde kapsayan detaylı bir denetim gerçekleştiren yetkililer ürünleri titizlikle incelediler.
Denetimi gerçekleştiren yetkililer vatandaşlarımızın sağlıklı gıdalara ulaşabilmesi için İl ve İlçe ekipleri olarak işbirliği içerisinde çalışarak ürünlerin tezgahlarda sergilenişinden son kullanma tarihine, ambalaj kalitesinden depolanma koşullarına kadar birçok konuda detaylı incelemelerde bulunduklarını söyledi.
İşletmelerin belli standartlara uymak zorunda olduğunu belirten yetkililer halk sağlığı için bizlerde bu standartların korunmasını sağlamakla yükümlüyüz standartlara uymayan işletmelerde gereken prosedürü uyguluyoruz dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir