YEREL HABERLER - 11 Ocak 2012 Çarşamba 11:03

NEVZAT DOĞAN, YAĞMUR ÇAMUR DEMEDEN MAHALLE GEZİLERİNE DEVAM EDİYOR

A
A
A
NEVZAT DOĞAN, YAĞMUR ÇAMUR DEMEDEN MAHALLE GEZİLERİNE DEVAM EDİYOR

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, olumsuz hava koşullarına rağmen mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Yağmur, soğuk demeden mahallelere giderek incelemelerde bulunan Doğan, son olarak Malta Mahallesi’ndeydi.
Dünya Bankası Kalıcı Konutlarının bulunduğu bölgeyi tam 4 saat boyunca gezen Başkan Doğan, sorunları yerinde incelerken bölge sakinlerinin istek ve şikayetlerini de dinledi. Doğan’a diğer mahalle gezilerinde olduğu gibi kalabalık bir heyet eşlik etti.
Malta Mahallesi sakinleriyle sohbet eden Başkan Doğan, kendisine gelen talepleri geri çevirmedi. 15. inci Ada’da E-4 ve E-5 Blokları arasına merdiven ve korkuluk isteyen vatandaşlar bu konudaki taleplerini Doğan’a ilettiler. Başkan Doğan da konuyu incelemeleri ve çalışmayı programa almaları konusunda talimat verdi. Ayrıca, 4.üncü Ada’da Muallim Naci Anadolu Lisesi yanındaki yeşil alanda bulunan prefabrike yapının da yıkılmasına karar verildi. Mahallelerde görsel kirlilikle mücadele yanında, terk edilmiş yapıların amaç dışı kullanımının vatandaşlar arasında huzursuzluk yarattığına dikkati çeken Dr. Doğan, yıkımın bir an önce yapılmasını istedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir