YEREL HABERLER - 10 Kasım 2013 Pazar 11:23

Bandırmalılar,kocaeli'de Yapılanlara Hayran Kaldı

A
A
A
Bandırmalılar,kocaeli'de Yapılanlara Hayran Kaldı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Bandırma Ticaret Odası’nda gerçekleşen programda Büyükşehir’de Kocaeli Modeli’ni anlattı. STK’ların yoğun katılımıyla yapılan programda Bandırmalılar, Kocaeli’nde yapılanlar karşısında hayranlıklarını gizleyemedi.
Başkan Karaosmanoğlu, 2014’teki yerel seçimlerin ardından Büyükşehir olmaya hazırlanan Balıkesir’in liman kenti Bandırma’da düzenlenen etkinliğe katıldı. Bandırma Ticaret Odası’na konuk olan Başkan Karaosmanoğlu, ilçede yoğun bir ilgiyle karşılandı. Başkan Karaosmanoğlu’na Başkan Danışmanı Ömer Polat eşlik etti.
Bandırma Ticaret Odası’nda gerçekleşen programa katılan Başkan Karaosmanoğlu, Büyükşehir’de Kocaeli Modeli’ni eski ve yeni fotoğraflar eşliğinde anlattı. AK Parti Balıkesir Milletvekili Mehmet Cemal Öztaylan ve Bandırma Ticaret Odası yönetimi tarafından ağırlanan Başkan Karaosmanoğlu’nun konuşmacı olarak katıldığı programa ilçedeki STK’lar büyük ilgi gösterdi.
Büyükşehir’in kent geneli ve ilçeler için önemli getirilerini anlatan Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Büyükşehir ile birlikte kentin idaresi tek elde toplanacak. Böylece hizmetlere bütünlük gelecek. Balıkesir ve Bandırma için kentin Büyükşehir olması önemli kazanımları da beraberinde getirecek’’ ifadesini kullandı.
Başkan Karaosmanoğlu’nun açıklamalarını dikkatle dinleyen ve slayt eşliğinde yaptığı sunumda Kocaeli’nde yapılanları takip eden Bandırmalılar, ‘’Kocaeli’nde yaşanan değişim ve gelişimi hayranlıkla izledik. Biz de Balıkesir’de ve Bandırma’da böyle güzel hizmetlerin yapılmasını arzu ediyoruz’’ şeklinde konuştu.
Konuşmasının ardından kendisini dinleyenlerin sorularını yanıtlayan ve ‘’Çalışınca Oluyor’’ kitabını imzalayan Başkan Karaosmanoğlu, ilçedeki programında AK Parti Bandırma İlçe Danışma Meclisi’ne de katıldı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir