YEREL HABERLER - 29 Mart 2012 Perşembe 18:22

BAŞİSKELELİ MUHTARLAR BAŞKAN AYAZ`DAN ÇOK MEMNUN

A
A
A
BAŞİSKELELİ MUHTARLAR BAŞKAN AYAZ`DAN ÇOK MEMNUN

Başiskele Muhtarlar Derneği Başkanı İsmail Özkar, muhtarlar toplantısında Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz`a teşekkür ederek, `` Başiskele`yi kalkındıran çalışkan Başkan`` ifadesini kullandı
Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, mahalle ve köy muhtarlarıyla düzenlediği aylık toplantılarının bir yenisi daha önceki gün Eraslan Tesisleri`nde gerçekleştirdi. Başiskeleli muhtarların tamamının katıldığı buluşmada Başkan Hüseyin Ayaz`ın yanı sıra başkan vekili Ahmet Karaaslan, Başiskele Muhtarlar Derneği Başkanı İsmail Özkar, başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve birim müdürleri de hazır bulundu. Toplantının sonunda Başiskele Muhtarlar Derneği Başkanı İsmail Özkar yaptığı konuşmasında, `` Bizi çok iyi anlayan genç ve dinamik bir başkana sahibiz. Kendisine teşekkür ederim. O bizim için Başiskele`yi kalkındıran çalışkan başkandır`` ifadesini kullandı.
Başkan Ayaz kahvaltı öncesi gerçekleştirdiği sohbette, ``Biz muhtarlarımıza dizüstü yani laptop bilgisayar sözü vermiştik. Bunları dağıtmaya başladık. Özellikle muhtarlıkları ziyaret ederek gerçekleştiriyoruz bu dağıtımı. Bunu neden yapıyoruz. Çünkü muhtarlarımızda bu işi yaparken gönüllü yapıyor. Belediyelerin işi sadece yol yapmak değil, sizler gibi vatandaşımızın mutluluğu için çalışan muhtarlarımızla gönül köprüsünü de kurmaktır. Şükürler olsun ki, biz bunu başardık. Muhtarlarımız vatandaşa yardım etmek için kendi özel imkanlarını kullanıyor. O yüzden hepimiz Başiskele`nin daha iyi olması için var gücümüzle çalışıyoruz. Bizde muhtarlarımızın halkımıza daha kaliteli ve iyi bir hizmet sunması için bu laptop bilgisayarlardan dağıtıyoruz.``dedi.
Son olarak söz alan Başiskele Muhtarlar Derneği Başkanı İsmail Özkar, ``Bizi çok iyi anlayan bir genç ve dinamik bir başkana sahibiz. Kendisine teşekkür ederim. O benim için Başiskele`yi kalkındıran çalışkan başkandır`` dedi. Özkar, Başkan Ayaz`a fahri muhtar rozeti takdim etti. Başkan Ayaz da en kıdemli muhtara rozetini takdim etti. Konuşmaların ardından 8 Köy muhtarına laptoplarını teslim edildi. Öte yandan Sağlık İşleri Müdürlüğü ise toplantı öncesi tüm muhtarları HEPATİT taramasından geçirdi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir