GÜNDEM - 10 Mayıs 2025 Cumartesi 10:01

Çocuklardan annelerine özel hediye

A
A
A
Çocuklardan annelerine özel hediye

Gölcük Belediyesi’nin düzenlediği Anne Çocuk Atölyesi’ne katılan çocuklar, kendi elleriyle yaptıkları hediyelerle Anneler Günü’nü kutladı.


Gölcük Belediyesi tarafından Anıtpark’ta Anneler Günü’ne özel düzenlenen atölye etkinlikleri, anne ve çocuklara keyifli bir gün yaşattı. Birbirinden keyifli atölyelere katılan çocuklar, kendi elleriyle yaptıkları hediyelerle annelerinin Anneler Günü’nü kutladılar. Etkinliğe katılan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, çocukların elleriyle yaptıkları hediyeleri dikkatle inceleyerek, annelerinin Anneler Günü’nü tebrik etti.


Etkinlikte; keçe sabun, anne çocuk el baskı, çanta el baskı, anahtarlık, "anneme notum var" ve sürpriz atölyelerde anneler ve çocukları birlikte üretip eğlendi.



Çocuklardan annelerine özel hediye

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bursa Prysmian işçileri Mudanya’da yürüdü Bursa’da Birleşik Metal-İş Sendikası üyesi Prysmian fabrikası işçileri, MESS Grup Toplu İş Sözleşmesi (TİS) sürecine ilişkin alınan eylem kararları kapsamında Mudanya’da yürüyüş ve basın açıklaması gerçekleştirdi. Edinilen bilgilere göre, Prysmian fabrikasından çıkan işçiler Mudanya BUDO Meydanı’na kadar yürüyerek eylemlerini sürdürdü. Yürüyüşün ardından meydanda toplanan işçiler, taleplerini kamuoyuyla paylaştı. Eyleme; Birleşik Metal-İş Sendikası Genel Başkanı Özkan Atar, Genel Örgütlenme Sekreteri Fehmi Elmacı, Bursa Şubesi yöneticileri, Prysmian İşyeri Sendika Başkanı Ekrem Şaş, işyeri temsilcileri ve çok sayıda sendika üyesi katıldı. Yürüyüş boyunca işçiler, "Metal işçisi direnişin simgesi", "İşçiler açken patronlara huzur yok", "Direne direne kazanacağız" ve "Sadaka değil, toplu sözleşme" sloganları attı. Birleşik Metal-İş Sendikası, yürüyüş ve basın açıklamasına ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 24 Aralık’ta açıklanan eylem kararlarının kararlılıkla sürdürüldüğünü belirtti. Açıklamada, Genel Başkan Özkan Atar’ın, metal işçilerinin patronların dayattığı sefalet şartlarına boyun eğmeyeceğini, kazanılmış hakların gasp edilmesine izin verilmeyeceğini ve haklı talepler için mücadelenin sonuna kadar sürdürüleceğini vurguladığı ifade edildi. Eylem, yapılan basın açıklamasının ardından olaysız şekilde sona erdi.