ASAYİŞ - 11 Nisan 2025 Cuma 17:06

Engelli vatandaş sokak ortasında darbedildi

A
A
A
Engelli vatandaş sokak ortasında darbedildi

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde engelli vatandaşın sokakta yürüdüğü sırada kimliği belirsiz kişi tarafından darbedildği anlar kameraya yansıdı.


Olay, dün akşam saat 20.00 sıralarında kent merkezinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yolda yürüyen ve engelli olduğu öğrenilen K.Ö.’ye, kimliği henüz tespit edilemeyen bir şüpheli saldırdı. Elinde poşetle yürüdüğü sırada arkasından koşarak gelen şahsın saldırısına uğrayan K.Ö. yaralandı. K.Ö.’yü saldırganın elinden çevredeki vatandaşlar kurtardı.


112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı, ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Vatandaşa saldıran şüphelinin alkollü olduğu ve olayı sebepsiz yere işlediği öne sürüldü.


Polis, şahsı yakalamak için çalışma başlattı.



Engelli vatandaş sokak ortasında darbedildi

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Galatasaray’dan stadyumda taraftara açık antrenman Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Samsunspor maçının hazırlıklarını stadyumda taraftarlara açık yaptığı antrenmanla sürdürdü. RAMS Park’ta Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde sarı-kırmızılı taraftarlara ve basın mensuplarına açık gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleriyle başladı ve top kapma çalışmasıyla devam etti. Daha sonra futbolcular yarı sahada çift kale yaptığı maçlarla antrenmanı tamamladı. Ayak bileğinde kemik ödemi bulunan Gabriel Sara ile dizinde esneme olan Yaser Asprilla günü tedaviyle geçirdi. Taraftarlardan yoğun ilgi Şampiyonluk yolunda takımını yalnız bırakmayan Galatasaraylı taraftarlar, stadyumda yapılan antrenmana da yoğun gösterdi. Burada gerçekleştirilen antrenmanı yaklaşık 32 bin sarı-kırmızılı taraftarlar takip etti. Taraftarlar, futbolcuları tek tek tribünlere çağırırken, yaptıkları tezahüratlarla destek verdi. Galatasaraylı taraftarlar antrenman sırasında ayrıca meşaleler yaktı. Başkan Dursun Özbek, Okan Buruk ile birlikte taraftarları selamladı Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, antrenman devam ederken taraftarların isteğini kırmadı ve sahaya geldi. Burada Teknik Direktör Okan Buruk ile sarılan Başkan Özbek, kol kola girerek sarı-kırmızılı taraftarları selamladı. Eski futbolculardan destek Antrenmanı birçok sayıda eski futbolcu da stadyumdan izledi. Sarı-kırmızılıların eski futbolcularından Johan Elmander, Ryan Babel, Ryan Donk, Emre Çolak, Yekta Kurtuluş, Hasan Kabze, Jimmy Durmaz, antrenmanı takip ederek futbolculara destek verdi. Galatasaray, Samsunspor maçı hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.