GÜNDEM - 31 Mart 2025 Pazartesi 09:34

Hastanede tedavi gören miniklere bayram hediyesi

A
A
A
Hastanede tedavi gören miniklere bayram hediyesi

Kocaeli’de kursiyerler, el emeği göz nuruyla hazırladıkları bez bebekleri hastanede tedavi gören çocuklara hediye etti.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursu (KOMEK) kursiyerleri, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören çocuklara moral vermek amacıyla sürpriz gerçekleştirdi. İlimtepe KO-MEK kurs merkezinde el sanatları nakış branşında eğitim alan kursiyerler, bayram öncesinde 60 el yapımı bez bebek ve dolgu oyuncak karakteri, hastanede tedavi gören çocuklara hediye etti. Bu hediyeler, tedavi gören çocuklara dağıtılarak onlara moral kaynağı oldu. Bu jest, hem çocukları sevindirdi hem de kursiyerlerin el emeğiyle hazırladıkları eserlerin değerini bir kez daha ortaya koydu. Sürpriz karşısında mutluluk yaşayan çocuklar, bir an olsun psikolojik olarak rahatlama fırsatı buldukları için KO-MEK’e teşekkürlerini iletti.


Ayrıca hastanede görevli sağlık çalışanlarının hastane kreşinde kalan çocukları da unutmayan İlimtepe KO-MEK kursiyerleri, burada kalan çocuklara da hediyeler vererek onları sevindirdi.



Hastanede tedavi gören miniklere bayram hediyesi

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bitlis Tatvan’da Sumud Filosu’na destek eylemi Bitlis’in Tatvan ilçesinde, Gazze’deki insanlık dışı ablukayı kırmak amacıyla yola çıkan Global Sumud Filosu’na İsrail’in uluslararası sularda yaptığı müdahale protesto edildi. Bitlis Filistin Dayanışma Platformu öncülüğünde İbadullah Camii önünde bir araya gelen STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş, alıkonulan 21 gemi ve aktivistler için destek eylemi gerçekleştirdi. Grup adına açıklama yapan Cihat Bakırhan, "Zalimlere buradan sesleniyoruz, açlığa, susuzluğa ve ölüme mahkum etmeye çalıştığınız Gazze halkının imanını yenemeyeceksiniz. Buradan tüm dünyaya haykırıyoruz: Global Sumud Filosu’na el koyan, aktivistleri hukuksuz şekilde alıkoyan İsrail, bu illegal eylemine derhal son vermelidir. Kardeşlerimizin can güvenliğinden tamamen İsrail rejimi sorumludur. Gazze bir hapishane değil, onurlu insanların vatanıdır. İnsani yardımların önündeki tüm engeller kalkmalı, limanlar ve kapılar dünyaya açılmalıdır. Uluslararası kamuoyu, kınama mesajlarının ötesine geçmeli bu terör şebekesine karşı siyasi, askeri ve ekonomik yaptırımları derhal devreye sokmalıdır. Bizler Türkiye’nin meydanlarından ilan ediyoruz; Filistin davasını savunmaya devam edeceğiz. Zulmünüz arttıkça zevaliniz de yaklaşıyor. Gazze özgür olana dek, son kirli siyonist postalı o kutsal topraklardan çekilene dek susmayacağız, durmayacağız, vazgeçmeyeceğiz" dedi. "Gazze özgür olana dek susmayacağız" mesajıyla sona eren basın açıklaması, atılan sloganların ardından sona erdi.