YEREL HABERLER - 22 Ocak 2017 Pazar 17:02

Akşehir’den Halep’e yardım tırı

A
A
A
Akşehir’den Halep’e yardım tırı

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları tarafından başlatılan “Mazlumlara Uzanan Yol’da Sınırları Aşan Gençlik” konulu Halep’e yardım kampanyası, AK Parti Akşehir İlçe Başkanlığı tarafından da desteklenerek hazırlanan yardım tırı dualarla Halep’e uğurlandı.
Akşehir Nasreddin Hoca Meydanı’nda düzenlenen törene, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Abdullah Bahadır Örs, kadın ve gençlik kolları başkanları, ilçe yönetim kurulu ve meclis üyeleri ile hayırseverler katıldı. AK Parti Akşehir Gençlik Kolları Başkanı İsmail Kıyıcı Halep’e yardım kampanyasına destek olan tüm hayırseverlere teşekkür ederken, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, son 1 ay içerisinde Akşehir’den Halep’e uğurlanan ikinci tır olduğunu, hayırlı bir iş gerçekleştirdiklerini söyledi. Halep’in zor bir süreçten geçtiğini belirten AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Bahadır Örs de, “Türkiye olarak tüm dünya mazlumlarına sahip çıktığımız gibi Halep’teki mazlumlara da sahip çıkmaya devam edeceğiz” dedi.
Diyanet-Sen Akşehir Temsilcisi Muhammed Emin Şenol tarafından okunan Kur’an-ı Kerim ve yapılan duanın ardından yardım tırı hayırseverler tarafından uğurlandı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Fenerbahçe son 2 deplasmanda 4 puan bıraktı Süper Lig’de en fazla puan topladığı sezonu yaşayan Fenerbahçe, son 2 deplasman maçında 4 puan kaybederek şampiyonluk yarışında yara aldı. Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında Fenerbahçe, Konyaspor’a konuk olurken sahadan 0-0 beraberlikle ayrıldı. Bu sonuçla puanını 90’a yükselten sarı-lacivertliler, ligde son 3 haftaya girilirken lider Galatasaray’ın 6 puan gerisine düştü. Bu sezon dış sahada mağlubiyet yaşamayan Kanarya, üst üste elde ettiği 10 maçlık galibiyet serisinin ardından Sivasspor ve Konyaspor maçlarında 2’şer puan kaybetti. Fenerbahçe dış sahada oynadığı 18 maçta 15 galibiyet, 3 beraberlik alarak 48 puan topladı ve 2020-2021 sezonunda elde ettiği ‘dış sahada en fazla puan toplama rekorunu’ da geride bıraktı. Sarı-lacivertliler 3. kez gol atamadı Sarı-lacivertliler, 18 hafta sonra bir maçta fileleri havalandıramadı. Ligde 89 golle, en golcü takım olan Fenerbahçe, 3. kez rakip fileleri havalandıramadan maçı tamamladı. İsmail Kartal’ın öğrencileri ligin 36. haftasında 12 Mayıs Pazar günü Kayserispor’u konuk edecek. Mert Müldür cezalı duruma düştü Konyaspor mücadelesine yedek kulübesinde başlayan Mert Müldür, iki takım oyuncularının yaşadığı gerginlik sonrası itirazda bulunurken hakem Bahattin Şimşek tarafından 34. dakikada sarı kart gördü. Bu sezon ligde 4. sarı kartını gören Mert, gelecek hafta iç sahada oynanacak Kayserispor müsabakasında cezalı duruma düştü. 25 yaşındaki futbolcu Samsunspor’la oynanan iki maçta ve Pendikspor karşılaşmasında sarı kart görmüştü. Konyaspor’a karşı 52. dakikada Osayi-Samuel’in yerine oyuna giren Mert Müldür, sarı-lacivertli formayla bu sezon 25 lig maçında görev aldı.