GENEL - 21 Ocak 2018 Pazar 12:18

Hüsniye Erdoğan’dan Kulu ilçe teşkilatına ziyaret

A
A
A
Hüsniye Erdoğan’dan Kulu ilçe teşkilatına ziyaret

AK Parti Konya Milletvekili Hüsniye Erdoğan, partisinin Kulu ilçe teşkilatını ziyaret etti.

AK Parti Konya Milletvekili Hüsniye Erdoğan, partisinin Kulu ilçe teşkilatını ziyaret etti.


AK Parti Kulu İlçe Başkanı İsa Ölçer, Kadın Kolları Başkanı Tülay Çöp, Gençlik Kolları Başkanı Esat Atakan ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden Hüsniye Erdoğan, yeni göreve seçilen teşkilat mensuplarına hayırlı olsun dileklerinde bulundu.


Ziyarette konuşan AK Parti Konya Milletvekili Hüsniye Erdoğan, gece gündüz çalışmaları gerektiğini belirterek, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın omuzlarındaki yükü hafifletmek adına elimizden geleni yapmalıyız. En az onun gibi çalışmak zorundayız. İnşallah gece gündüz soğuk sıcak demeden hafta sonu hafta başı demeden çalışmalıyız. Hain terör örgütü FETÖ ile bir taraftan uğraşıyoruz. Diğer terör örgütleri de hakeza hiç boş durmuyorlar, hiç boşluk affetmiyorlar. Böyle bir rehavet gördükleri an hemen bir taraftan, bir boşluktan sızmaya çalışıyorlar. Biz millet olarak artık bunun çok güzel farkındayız. Milli şuurla bir toprak parçasının üzerinde yaşamak hepsinden önemlisi. Her türlü felaketi her türlü hainliği çok kısa zamanda bir kaç saatte bile fark ederek onları alaşağı edecek durumdayız. Allah’ın izniyle biz çok çalışacağız, çalışmaktan sorumluyuz. Ülkemizi gelecekte 2023-2053 ve 2071 hedeflerine ulaştırma noktasında gayret etmek durumundayız” ifadelerini kullandı.



"Şikayet yok, mazeret yok, durmak yok”


2019 seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın devlet başkanı olması ile tarih yazacaklarını belirten Hüsniye Erdoğan, “Mazeret yok durmak yok, yola devam. Hiç birimizin şikayet etmeye, mazeret üretmeye hakkımız yok. Rüzgar esiyor, fırtına kopuyor kuvvetlice ayaktayız. 50 artı 1 çalışmakla olacak. Biz kendimize güveniyoruz. Cumhurbaşkanımızı 2019’da başkan olarak o koltukta göreceğiz. Rabbim de o günü yine gösterecek ve tekrar bir tarih yazacağız” şeklinde konuştu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Muş Hazine avcıları ahırdan tünel kazarak tümülüsün altını oydu Muş’ta yapısı itibarıyla piramitleri andıran topraktan yığma ve içinde mezar odası bulunan binlerce yıllık tümülüsler, definecilerin tahribatına uğrayarak yok olma ile karşı karşıya kaldı. Muş Ovası’nda yer alan ve antik dönemlere ait önemli yapılardan biri olan Yaygın Çarşı Tümülüsü, altın bulma iddiasıyla hazine avcıları tarafından tahrip edildi. Tarihi ve kültürel değer taşıyan bu tarihi eserin zarar görmesi, kamuoyunda büyük tepki uyandırdı. Tepenin yakınında bulunan bir ahırın içerisinden tünel kazarak tümülüsün altına kadar ilerleyen hazine avcıları, tümülüsün yanı sıra çevredeki diğer tarihi yapıları da tehdit ederek ciddi zararlara yol açtı. Hazine avcılarının izinsiz ve kontrolsüz kazı faaliyetleri, Yaygın’daki tarihi binaya da ciddi zarar verdi. Bu kazılar sırasında, binanın duvarlarında çatlaklar oluşurken temellinde ise ciddi hasarlar meydana geldi. Ahırdan kazılan tünel yağmurun yağması ile çökünce durumu fark eden vatandaşlar jandarma ve AFAD ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, burada yaptıkları çalışmalar neticesinde konu ile ilgili soruşturma başlattı. Tarihi yapılara zarar veren hazine avcılarına tepki gösteren Maşallah Çelik, “Tepenin yakınındaki bir ahırın içinden tünel kazarak binanın altına kadar gelmişler. Yağmurların yağması ile tünel çöktü. Biz de fark ederek jandarmaya haber verdik. Jandarma ve AFAD gerekli incelemelerini yaptı. Burası tarihi bir yer, burayı korumamız lazım. Devletin desteği ile bu hazineciler yakalanmalı. Bina şu an çökme riski yüksek. Hazineciler binanın altını ağaç kütükleriyle destek vermişler. Bu bina ve bu tepe bizler için çok önemli” dedi.