YEREL HABERLER - 11 Şubat 2014 Salı 16:01

Ovakavağı Beldesine İki Yeşil Alan Ve Park

A
A
A
Ovakavağı Beldesine İki Yeşil Alan Ve Park

Konya’nın merkez Karatay İlçe Belediyesi, Yeni Büyükşehir Yasası’nın henüz yürürlüğe girmemesine rağmen belde ve köylere olan yatırımlarını sürdürüyor.
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Ovakavağı Belde Belediye Başkanı Nuh Özdemir, yaptığı çalışmalardan dolayı Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli’ye teşekkür etti.
Karatay Belediyesi olarak eğitimden altyapıya, sağlıktan sosyal hizmetlere, pazar marketlerden büyük parklara, yüzme havuzlarından kongre merkezine, emekli konaklarından taziye evi ve sosyal tesislere kadar birçok hizmet ilçeye kazandırılırken belde ve köylerde unutulmuyor. Biri 8 bin metrekare diğeri 7 bin 750 metrekare olan iki adet parkı Ovakavağı Beldesinde yapımına başlayan Karatay Belediyesi, park içerisine ağaçlandırma alanı, 25x50 ebadında futbol sahası, çocuk oyun gurubu ve fitness alanı, 6 adet kamelya, yeşil alan ve yürüyüş yolları yapıyor.
İlçe merkezinde ne hizmet yapılmışsa 4 belde ve 25 köy’e aynı hizmeti kazandıracaklarını vurgulayan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, çalışmaların artarak devam edeceğini söyledi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir