ASAYİŞ - 29 Mart 2025 Cumartesi 20:15

Yeni Konya-Antalya karayolunda trafik yoğunluğu

A
A
A
Yeni Konya-Antalya karayolunda trafik yoğunluğu

Yeni Konya-Antalya karayolunda bayram tatili yoğunluğu yaşanıyor.


Konya’nın Beyşehir ve Derebucak ilçeleri güzergahından Antalya’ya ulaşımı sağlayan ve yakın geçmişte hizmete açılan Yeni Konya Antalya Kars yolunda bugün sabah saatlerinden itibaren bayram yoğunluğu yaşanmaya başlandı. Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne çıkarılmasını fırsat bilen vatandaşlar, aile fertleriyle birlikte bayramı tatil yörelerinde geçirmek üzere Akdeniz Bölgesine akın etmeye başladı. İç Anadolu Bölgesi illerinden Antalya yönüne seyir halinde olan araçlar, Beyşehir ilçesi kesiminde yoğunluğun daha da artmasına yol açtı.


Trafik yoğunluğunun en çok gözlendiği yer Beyşehir girişi olurken, Ali Akkanat, Antalya ve Köprübaşı caddelerinde sürücüler güçlükle ilerleyebildi. Araç yoğunluğu dolayısıyla Eşrefoğlu Köprüsünde de trafik yavaş seyretti. Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri ise güzergahta önlem alırken, bayram trafiğinin güvenli bir şekilde sağlanması amacıyla farklı noktalarda uygulamalarını da artırdı.



Yeni Konya-Antalya karayolunda trafik yoğunluğu

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Cumhurbaşkanlığı Golf Kupası’nda ilk şampiyonlar belli oldu Türkiye Golf Federasyonu (TGF) tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen TGF Cumhurbaşkanlığı Golf Kupası’nda genel klasman kadınlar kategorisinde Deniz Sapmaz, erkeklerde ise İbrahim Tarık Aslan şampiyon oldu. Şampiyonlara ödüllerini Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak verdi. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın destekleriyle hayata geçen turnuva, başarısıyla Türk spor tarihine geçti. Bu yıl ilk kez düzenlenen TGF Cumhurbaşkanlığı Golf Kupası 2026, 14-17 Mayıs tarihleri arasında TGF Silivri Golf Sahası’nda gerçekleştirilirken, D-Smart ile D-Smart GO turnuvayı canlı yayınladı. Türkiye’de golf sporunun yaygınlaştırılması, genç yeteneklerin desteklenmesi ve farklı yaş gruplarından sporcuların bir araya getirilmesini amaçlayan turnuva, büyük bir coşkuya sahne oldu. Minikler, 18 yaş altı ve yetişkinler kategorilerinde yaklaşık 390 sporcunun katıldığı organizasyon, final günü müsabakalarıyla sona erdi. Kupalar Bakan Bak’tan Büyük bir rekabetin yaşandığı turnuvanın ardından ödüller sahiplerini buldu. Kadınlar kategorisinde Deniz Sapmaz, erkeklerde ise İbrahim Tarık Aslan şampiyonluğa ulaşarak Cumhurbaşkanlığı Golf Kupası’nı kazanmanın gururunu yaşadı. Şampiyon sporculara kupalarını, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak takdim etti. Gross’ta zirve belli oldu Turnuvanın en prestijli yarışlarından biri olan gross kategorisinde de podyum heyecanı yaşandı. Erkekler grossta İbrahim Tarık Aslan, Hasan Ceylan ve Recep Turan; kadınlarda ise Sude Bay, Ilgın Zeynep Denizci ve Duru Yıldırım dereceye girerek podyuma çıktı. Sporcular, ödüllerini İstanbul Valisi Davut Gül’ün elinden aldı. Umut veren gençler Yetişkinler A, B ve C klasmanlarının yanı sıra golfün altyapısı olan gençler kategorisi de büyük bir rekabete sahne oldu. 18 Yaş Altı Genç Erkekler grossta Ömer İlhan Şahin, Eren Keskin ve Emin Zülfikari; 18 Yaş Altı Genç Kızlar gross kategorisinde ise Deniz Sapmaz, Ada Narin ve Bade Yalçın dereceye girerek gelecek için umut verdi.