SPOR - 18 Şubat 2017 Cumartesi 11:25

Kütahyaspor, Muharrem Uğur’a emanet

A
A
A
Kütahyaspor, Muharrem Uğur’a emanet

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta kümede kalma mücadelesi veren Kütahyaspor, Cevdet Uzunköprü ile yollarını ayırdıktan sonra takımı Muharrem Uğur’a emanet etti.
Kütahyaspor Kulübü Başkanı Ramazan Yıldırım, yaptığı açıklamada, "Cevdet Uzunköprü’ye takımımıza vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki futbol yaşantısında başarılar dilerim. Sezon sonuna kadar kulübümüzü Muharrem Uğur’a emanet ettik. Kendisine inanıyoruz ve güveniyoruz takımı ligde bırakacağına inancımız tamdır. Taraftarlarımız ve camiamız rahat olsun Kütahyaspor’u hak ettiği layık olduğu yere getirebilmek için tüm gayretimizle gece gündüz çalışıyoruz. Hafta sonunda Kocaelisporu yenerek ligde kalmak adına yeni hocamızla güçlü bir adım atacağız" diye konuştu.
1995 yılından beri profesyonel olarak teknik direktörlük yapan Muharrem Uğur, sırasıyla Turanspor, Kırıkkalespor, Çubukspor, Osmanlıspor, Sivasspor, Türk Telekomspor, Aytemiz Alanyaspor, Kocaelibirlikspor, Aydınspor ve son olarak geçtiğimiz sezon Ankara Demirspor’u çalıştırdı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir