POLİTİKA - 30 Eylül 2017 Cumartesi 21:50

Çavdarhisar AK Parti’de kongre heyecanı

A
A
A
Çavdarhisar AK Parti’de kongre heyecanı

Kütahya’nın Çavdarhisar ilçesinde AK Parti İlçe Başkanlığı görevine Tuncay Demirel getirildi.

Kütahya’nın Çavdarhisar ilçesinde AK Parti İlçe Başkanlığı görevine Tuncay Demirel getirildi.


AK Parti Çavdarhisar 6. Olağan Genel Kurulu’na AK Parti Kütahya milletvekilleri Mustafa Şükrü Nazlı, İshak Gazel, Ahmet Tan ve Vural Kavuncu ile AK Parti Genel Merkezi Kütahya İl Koordinatörü 23. Dönem milletvekili Mehmet Nil Hıdır, AK Parti İl Başkanı Ali Çetinbaş, Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, AK Parti Kütahya İl Kadın Kolları Başkanı Ceyda Çetin Erenler, AK Parti Kütahya Merkez İlçe Başkanı Cevdet Korkmaz, AK Parti Kütahya İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Batur, Çavdarhisar Belediye Başkanı Halil Başer, Altıntaş Belediye Başkanı Ferit Karabulut, Aslanapa Belediye Başkanı Asaf Akar, Çavdarhisar Belediye meclis üyeleri ve çok sayıda parti üyesi katıldı.


Kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sinevizyon konuşması ile başladı.


Görevi yeni ilçe başkanı Tuncay Demirel’e devreden Halil İbrahim Alnar’ın konuşmasının ardından Çavdarhisar Belediye Başkanı Halil Başer ilçeye yapılan yatırımlarla ilgili bilgiler sundu. Kongrede Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, AK Parti Kütahya Milletvekili Ahmet Tan, İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz ve AK Parti Genel Merkezi Kütahya İl Koordinatörü 23. Dönem milletvekili Mehmet Nil Hıdır birer konuşma yaptı.



Ali Çetinbaş: AK Parti kongreleri demokratik bir şekilde yapılmaktadır



Çavdarhisar’ın Kütahya’nın dünyaya açılan kapısı olacağını belirten AK Parti İl Başkanı Ali Çetinbaş, ’’Anadolu da bazı ilçelerin simgesel isimleri vardır. İllerin önüne geçer isimleri. Tarihi güzellikleri ile Kütahya’yı tüm dünyaya tanıtacak olan ilçemiz Çavdarhisar’dır. Bizler elimizde tuttuğumuz hazinenin farkındayız. Antik kentimize yakında çok büyük yatırım yapacağız. Çavdarhisar’a yapacağımız proje diğer ilçelerimize yaptığımız 2 yıllık hizmetlere bedel bir proje olacak. İnşallah Çavdarhisar’ın, hatta diğer ilçelerin gelişmesine vesile olacak bu proje 2019 yılına kadar hayata geçirilecek. Bizler bu büyük projenin tüm milletvekillerim ve başkanlarımla ensesindeyiz ve takipçisiyiz. AK Parti kongreleri demokratik bir şekilde yapılmaktadır. Başvuran adayların kriterlerine bakıldı. Genel merkezde değerlendirildi ve neticede Belediye Başkanı ile kol kola çalışabilecek en uygun aday belirlendi. Küslük olmadan, hep beraber el ele, kol kola hizmet yolunda durmadan yürümeye devam edeceğiz. Bugün burada gerçekleştirdiğimiz kongremiz, hainlere, terör örgütlerine, yanına ne olduğu belirsiz kişileri alıp adalet yürüyüşü yaptığını söyleyenlere verilen en büyük cevaptır. Çanakkale şehitliğinde saz çalıp kafa çeken zibidilere, Kütahya’nın Çavdarhisar ilçesinden kocaman bir haykırıştır’’ diye konuştu.


Daha sonra hizmetlerinden dolayı eski ilçe başkanı Halil İbrahim Alnar’a, AK Parti İl Başkanı Ali Çetinbaş ve Çavdarhisar Belediye Başkanı Halil Başer plaket verdi.


Seçime tek liste halinde giren Tuncay Demirel başkanlığındaki AK Parti’nin Çavdarhisar İlçe Başkanlığı şu isimlerden oluştu: Başkan Tuncay Demirel, İsmail Kırçayır, Ekrem Keleş, Hüsna Hasdemir, H.İbrahim Gezer, Mustafa Öztürk, İbrahim Özgül, Y.Rıvan Kocaman, Mehmet Dalkılınç, Haşim Çelik ve Alaaddin Sevindik. (YD-EFE)

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara YTP lideri Yılmaz: “AK Parti iktidarda, CHP belediyelerde yıpranır” Yeni Türkiye Partisi (YTP) Genel Başkanı Ahmet Reyiz Yılmaz, 2028 Genel Seçimlerine kadar kimsenin erken seçim beklememesi gerektiğini vurgulayarak, “AK Parti iktidarda, CHP belediyelerde yıpranır. Bu millet tarumar olur. Bizi kurtaracak biri yok mu? der” dedi. Yılmaz, Yeni Türkiye Partisi tarafından Nejat Uygur Tiyatro ve Konferans Salonunda düzenlenen partisinin İl ve İlçe Başkanları 2’nci İstişare Toplantısı’na katıldı. Burada konuşan Yılmaz, 2028 Genel Seçimlerine kadar kimsenin erken seçim beklememesi gerektiğini ifade ederek, “Bu şartlar altında erken seçim olmaz. AK Parti iktidarda, CHP belediyelerde yıpranır. Bu millet tarumar olur. Bizi kurtaracak biri yok mu? der. O kadar ağır travmaların neticesiyle olacak işler bunlar. Büyük bir savaş var. Bir taraftan İran-İsrail, bir taraftan Çin, ABD’yi yok etmek istiyor. ABD bizi yok etmek istiyor. Rusya bizden toprak kopartmak istiyor. Batı, Kürt kardeşlerimizin içerisine soktuğu Ermeni unsurlarla kendi nüfusları yetmediği için Kürt kardeşlerimizi kullanarak Kürdistan projesi hayali kuruyor” değerlendirmesinde bulundu. Yılmaz, Türkiye şehirlerinin güvenlik altında olduğuna inanmadığını getirerek, “Bize bu konuda siyasetin diğer alanlarındaki gibi yalan söylendiyse bu haçlı zihniyeti bizi tarumar etmeden gitmez” dedi. “AK Parti her iktidar döneminde bir Türkiye yemiş” AK Parti hükümetinin 21 yıllık dönemde yaklaşık 3 trilyon dolar vergi aldığını belirten Genel Başkan Yılmaz, Türkiye’nin Gayrisafi Milli Hasılasının 800 milyar dolar olduğunu ifade ederek, “4 tane Türkiye eder. Bugün bütün varlıklarımızı satsak bizim ederimiz 800 milyar dolar. Bunlar her iktidar döneminde bir Türkiye yemiş” dedi. (MMG-
İstanbul İbrahim Üzülmez: "Kayserispor iyi oynayarak bizi yenmedi" Pendikspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, maçın genelinde istatiksel olarak rakipten daha iyi olduklarını söyleyerek, "Kayserispor iyi oynayarak bizi yenmedi" dedi. Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında Pendikspor, sahasında karşılaştığı Kayserispor’a 2-1 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Pendikspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, "Bizim için final niteliğinde bir maçtı. Oyuna iyi başladık. Her hafta aynı şeyleri dejavu gibi yaşıyoruz. Maçın geneline baktığınız da pozisyon üstünlüğümüz var, gol var. Başarılı bir ameliyat geçiriyoruz. Ekip iyi, doktor iyi ama hasta ölüyor. İstatiksel olarak sahada iyiyiz. Öne geçiyoruz. İkinciyi atmak için yükleniyoruz ama atamıyoruz. İkinci yarı ikinci golü yiyoruz. Ben geldiğim günden itibaren oynadığımız hiçbir maçta oyun olarak rakiplerin gerisinde kalmadık. Bu maçta da altıpastan atamadığımız 4-5 gol var. Taraftarlar da haklı. Netice olarak olarak puan kaybı yaşanıyor ve sinirleniyorlar. Bizim adımıza en olumsuz olan durum, 3. bölgede sonuca gidemiyoruz. Burası Süper Lig, biz atamayınca rakip atınca bu sefer de mental olarak düşüyoruz. O golleri atamayınca kaybediyoruz. Kaybettikçe de üzülüyoruz. Rakibimizi kutluyorum. İstatistiklere baktım. İki şutları var. Netice olarak duran toptan yediğimiz iki golle kaybettik. Kayserispor takımı iyi oynayarak bizi yenmedi. Sadece mücadele ettiler" diye konuştu.