YEREL HABERLER - 28 Aralık 2011 Çarşamba 13:06

GEDİZ MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİLERİNE, `TIBBİ VE AROMATİK PROGRAMI TEKNİKERLİĞİ` KONULU KONFERANS

A
A
A
GEDİZ MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİLERİNE, `TIBBİ VE AROMATİK PROGRAMI TEKNİKERLİĞİ` KONULU KONFERANS

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Gediz Meslek Yüksekokulu (GMYO) öğrencilerine "Tıbbi ve Aromatik Programı Teknikerliği" konulu konferans verildi.
Gediz Meslek Yüksekokulu Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Programı öğrencilerini bilgilendirmek amacıyla düzenlenen "Tıbbi ve Aromatik Programı Teknikerliği" konulu konferans Kütahya Hekim Sinan Tıbbi Bitkiler Araştırma Merkezi Uzmanı Nazım Tanrıkulu tarafından verildi.
Konuşmasında, İyi bir Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Teknikeri nasıl olmalı, Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Teknikerleri sorunları ve çözüm önerileri, Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Teknikerlerinin istihdam olanakları, Mesleki girişimcilik için ufuk turu, Sorunlarımız için yapılanlar ve yapılması gerekenler, Meslekle ilgili farkındalık yaratılması için yapılması gerekenler gibi önemli konulara değinen Kütahya Hekim Sinan Tıbbi Bitkiler Araştırma Merkezi Uzmanı Nazım Tanrıkulu, Gediz Meslek Yüksekokulu Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Programı Bölümü öğrencilerini ayrıntılı şekilde bilgilendirdi.
Daha sonra konferansın soru cevap bölümüne geçilerek öğrencilerin merak ettikleri ayrıntılar da açığa çıkarılmış oldu.
Konferansın ardından kürsüye gelen Gediz Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hamdi Melih Saraoğlu, Kütahya Hekim Sinan Tıbbi Bitkiler Araştırma Merkezi Uzmanı Nazım Tanrıkulu’na teşekkür belgesi takdim etti.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir