GENEL - 18 Eylül 2018 Salı 12:54

Kütahyaspor yönetiminde görev dağılımı

A
A
A
Kütahyaspor yönetiminde görev dağılımı

Kütahyaspor Kulübü Yönetim Kurulu’nda görev dağılımı belirlendi.

Kütahyaspor Kulübü Yönetim Kurulu’nda görev dağılımı belirlendi.


Kütahyaspor Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özdoğan, ilk toplantıda görev dağılımı ve yapılan transferlerin ele alındığını ifade etti.


AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel’in de katıldığı toplantıda, idari ve mali konularında görüşüldüğüne işaret eden Özdoğan, 2018-2019 futbol sezonu için önemli icraatların hayata geçirildiğini dile getirdi.


Yapılan toplantıda yönetim kurulu üyelerinin görev dağılımı ise şöyle; Mehmet Özdoğan (Başkan), Selim Durmaz (Başkan vekili), Hasan Aksu (Mali As Başkan), Yasin Köksal (İdari As Başkan), Ercan Özçınar (Teknik As Başkan), Ömer Faruk Durmaz (Hukuk ve iletişimden sorumlu As Başkan), Ebubekir Erdoğmuş (Genel Koordinatör), Erhan Temel ve Osman Altınkaya (Futbol Şube Sorumlusu), Erkan Arkaç (Basın Sözcüsü), Furkan Yılmaz (Alt Yapı Sorumlusu), Sedat Kabaağaç (Diğer Branşlar Sorumlusu), Ali Hürata (Dış İlişkiler Sorumlusu), Veysel Şafak (Taraftar Sorumlusu) ve Ahmet Akman (Muhasip)


Ayrıca Teknik İstişare Kurulu ise şu isimlerden oluştu; Murat Cengiz, Levent Saltuk, Mehmet Acet, Adnan Ersoy, İbrahim Türkmen, Ali Okçu, Süleyman Pöge, Oğuz Mandal, Efrahim Alkım, Uğur Şahan ve Abdi Aktaş.


BAL Ligi takımlarından Kütahyaspor’da 15 Eylül 2018 günü gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurul da, Mehmet Özdoğan ve ekibi bu göreve seçilmişti. (EFE)

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Malatya Milletvekili Ölmeztoprak’tan yeni sanayi sitesi açıklaması AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Altay Kışlası arazisi üzerine inşa edilmesi planlanan yeni sanayi projesinde çalışmaların sürdüğünü belirtti. AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Malatya Valisi Ersin Yazıcı, Milletvekilleri Büelnt Tüfenkci, Abdurrahman Babacan, AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’a gerçekleştirilen ziyarette Altay Kışlası arazisi üzerine inşa edilmesi planlanan yeni sanayi projesinin görüşüldüğünü belirterek, Küçük Sanayi Sitesi esnafının mağdur olmaması için tüm gayretin gösterildiği ifade etti. Milletvekili Ölmeztoprak ziyarete dair yaptığı açıklamada, “Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ile, Malatya’mızın sanayi alanı ve faaliyetleri ile ilgili finansman programını detaylı ve öngörülebilir şekilde görüşülerek, şehrimizin sanayi ve endüstri alan konuları geniş bir biçimde ele alındı. Altay Kışlası’nın arazisi üzerindeki yeni sanayi alanı için çalışmalar ise hızla ilerliyor, küçük sanayi sitesi ile ilgili en ufak bir mağduriyet bırakmadan bu alanın çözümü inşallah sağlanacak. Organize Sanayi Bölgesi’nde kamulaştırma arıtma, elektrik alt yapı ve alan üzerinde özellikle çevre sağlığı açısından aciliyetinin üzerinde büyük ölçekte durduk. Esnafımız için faizsiz KOSGEB kredileriyle ilgili gelişmeleri de takip ediyoruz. Metropol ilçelerimiz Battalgazi ve Yeşilyurt ilçelerimizdeki mevcut ve planlanan sanayi alanları ile özel sektörlere yönelik yatırımcıyı teşvik edecek bölge ve maddeleri istişare edildi. Sayın Bakanımıza Malatya’mıza verecekleri desteklerden dolayı hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. Milletvekili Ölmeztoprak, heyetle birlikte Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel ile Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Okay Memiş’ede ziyaretlerde bulunularak Malatya’nın temel ekonomik parametreleri ile istişarelerde bulunduklarını kaydetti.