YEREL HABERLER - 06 Ocak 2012 Cuma 13:53

FAHRİ ARABACI SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

A
A
A
FAHRİ ARABACI SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Kütahya’da, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Kütahya Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü Öğretim Görevlisi Fahri Arabacı, Ulu Cami’nde kılınan cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlandı.
Cenaze törenine Kütahya Valisi Kenan Çiftçi, Belediye Başkan Yardımcısı Halil Toklu, Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karaaslan, İl Emniyet Müdürü Kadir Akbıyık, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Bektaş Arslan, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İhsan Tunçoğlu, çok sayıda daira müdürü, Arabacı’nın çok sayıda öğrencisi ile kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.
Merhum Fahri Arabacı’nın babası Destan Televizyonu Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Arabacı, taziyeleri kabul ederken göz yaşlarını tutamadı.
Arabacı’nın cenazesi Dumlupınar Üniversitesi Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgu’ndan alınarak Ulu Cami’ne getirildi.
Burada kılanan cenaze namazı sonrası merhum Arabacı için helallik istendi.
38 yaşında hayatını kaybeden 1 çocuk babası Arabacı, daha sonra dua ve gözyaşları arasında Sultanbağı Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul RAMS Başakşehir, Avrupa potasında Süper Lig’in 34. haftasında Hatayspor’u 2-1 mağlup eden RAMS Başakşehir, Beşiktaş’ın da Fenerbahçe’ye kaybetmesiyle 4. sıraya yükselerek Avrupa kupalarına katılma yolunda önemli bir adım attı. RAMS Başakşehir, Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında deplasmanda Hatayspor’u 2-1’lik skorla mağlup ederek, puanını 52’e yükseltti. Sezona beklentilerin altında başlayan turuncu-lacivertliler, ligde ilk 3 maçın ardından Teknik Direktör Emre Belözoğlu ile yollarını ayırarak, takımın başına Çağdaş Atan’ı getirdi. Ligin ilk 14 haftasında düşme hattından kurtulamayan, 26. haftada ise 9. sırada kadar yükselen İstanbul ekibi, son 8 haftada 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Boz Baykuşlar, hafta sonu oynanan derbide Beşiktaş’ın, Fenerbahçe’ye mağlup olmasıyla birlikte 4. sıraya yükseldi. Çağdaş Atan’ın öğrencileri, Avrupa kupalarına katılma hedefi doğrultusunda son 8 haftada elde ettiği 19 puanla çıkışını sürdürdü. Çağdaş Atan, ligin en çok puan toplayan 3. teknik direktörü Çağdaş Atan, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ile Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal’ın ardından bu sezon Süper Lig’de en çok puan toplayan 3. teknik adam olarak dikkat çekti. Atan, sezonun ilk 4 haftasında Kayserispor’la 1 galibiyet, 3 beraberlik alarak 6 puan kazanırken, Başakşehir’le de 31 mücadelede 15 galibiyet, 7 beraberlik, 9 mağlubiyet alarak 52 puan topladı. Krzysztof Piatek, takımın en golcüsü Polonyalı forvet Krzysztof Piatek, bu sezon ligde oynadığı 31 maçta 14 kez rakip fileleri havalandırdı. 28 yaşındaki santrfor, Başakşehir’in bu sezon gol yükünü çekerken, gol krallığı yarışında ise gerilerde kaldı. 28 yaşındaki futbolcu, bu alanda 21 golle zirvede yer alan Mauro Icardi ve sırasıyla Edin Dzeko, Rey Manaj, Mame Thiam, Aytaç Kara ile Adam Buksa’nın ardından 7. sırada kendine yer buldu.