SPOR - 07 Ekim 2021 Perşembe 10:43

Simav’da “Amatör Spor Haftası” kutlandı

A
A
A
Simav’da  “Amatör Spor Haftası” kutlandı

Kütahya’nın Simav ilçesinde, düzenlenen bir törenle “Amatör Spor Haftası” kutlandı.

Kütahya’nın Simav ilçesinde, düzenlenen bir törenle “Amatör Spor Haftası” kutlandı.


Her yıl 4 -10 Ekim tarihleri arasında kutlanan Amatör Spor Haftası, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından hazırlanan spor etkinlikleriyle gerçekleşti.


Simav İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mustafa Sapmaz, amatör sporcularla maske mesafe ve hijyen kurallarına uygun şartlarda spor etkinliklerine devam ettiklerini belirtti. Sapmaz, “Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında, ilçe stadında, kapalı spor salonunda ve Gençlik Merkezi’nde turnuvalar düzenledik. Çeşitli spor branşlarında antrenmanlarına devam ederek, bölgesel, ulusal ve uluslar arası müsabakalarda ilçemizi, ilimizi ve ülkemizi temsil etmek üzere hazırlanan amatör sporcularımıza başarılar diliyoruz” dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Samsun Başkan Kul: "Kadınlar plajı konusunda çalışmalarımız başladı" Terme Belediyesi Mayıs Ayı Meclis Toplantısında konuşan Başkan Kul, "Kadınlar plajı konusunda çalışmalarımız başladı" dedi. Terme Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclis toplantısı Terme Belediyesi Meclis Salonunda Belediye Başkanı Şenol Kul’un başkanlığında yapıldı. Çeşitli komisyonların üye ve başkan seçimlerinin de yer aldığı 7 farklı gündem meclis toplantısında görüşüldü. Kadınlara müjde Terme Belediye Meclisinde konuşan başkan Şenol Kul, “Söz verdiğimiz projelerimizi bir bir hayata geçireceğiz. Proje kitapçığımızda da yer alan kadınlar plajı konusunda düğmeye bastık. Konu ile alakalı büyükşehir belediyemizle görüştük bir proje hazırlamalarını istedik. Bizler de kendi projelerimizi hazırlayıp kadınlarımız için en doğrusu ve güzeli hangisi olur kararını vereceğiz. Amacımız kısa süre içinde projemizi hayata geçirerek kadınlarımızın hizmetine sunmak" diye konuştu. "Kadınlar konusunda pozitif ayrımcılık yapacağız" Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Terme’de kadınlar ile ilgili projelere öncelik vereceklerini belirterek, “Kadınlar konusunda kimse kusura bakmasın pozitif ayrımcılık yapacağız. Kadınlarımızın ilçemizin güzellikleri ve imkânlarından faydalanabilmeleri noktasında her türlü çalışmayı yapacağız ve hayata geçireceğiz. Kadınlar plajı da bunun ilk adımı olacak” şeklinde konuştu.