POLİTİKA - 18 Kasım 2024 Pazartesi 19:57

Başkan Kahveci, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Bozbey’i ziyaret etti

A
A
A
Başkan Kahveci, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Bozbey’i ziyaret etti

Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i makamında ziyaret etti.


Ziyaret kapsamında iki şehir arasındaki iş birliğini geliştirme ve geleceğe yönelik projelerde ortak adımlar atma konuları ele alındı. Görüşmede Kütahya ve Bursa’nın dostane ilişkilerini daha da güçlendirecek çalışmalar üzerine fikir alışverişinde de bulunuldu.


Kütahya Belediyesi heyeti, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve ekibine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti. Görüşme sonrası yapılan açıklamada, iki şehir için ortak projelerde iş birliğine hazır olunduğu ve bu çalışmaların heyecanla beklendiği vurgulandı.


Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Başakşehir’de "dur" ihtarına uymayan hırsız kovalamaca sonrası yakalandı: 330 bin TL ceza Başakşehir’de dün sabah saatlerinde açıktan hırsızlık yaptığı tespit edilen ve polisin "dur" ihtarına uymayarak kaçan 21 yaşındaki A.H.Ç., kısa süren kovalamacanın ardından aracının lastiklerinin indirilmesiyle yakalandı. Şüpheliye 330 bin TL idari para cezası uygulanırken, "açıktan hırsızlık" suçlamasıyla gözaltına alındı. Olay dün sabah saatlerinde Başakşehir, Şamlar Mahallesi İstiklal Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, açıktan hırsızlık yaptığı belirlenen A.H.Ç., şüpheli hareketleri üzerine polis ekiplerince durdurulmak istendi. Polisin "dur" ihtarına uymayan şüpheli, otomobille kaçmaya çalıştı. Kısa süren kovalamacanın ardından polis ekipleri aracın lastiklerini indirerek şüpheliyi yakaladı. 330 bin TL idari para cezası kesildi Polis ekiplerince yakalanan şüphelinin üzerinde yapılan aramada, hırsızlıktan elde edildiği değerlendirilen 2 cep telefonu ile 17 bin 330 TL, 320 Amerikan doları ve 80 euro ele geçirildi. Öte yandan açıktan hırsızlık suçlamasıyla gözaltına alınan A.H.Ç.’ye polisin "dur" ihtarına uymamak, ehliyetsiz araç kullanmak ve makas atmak suçlarından toplam 330 bin TL idari para cezası uygulandı. Ayrıca şüphelinin kullandığı 34 MVY 998 plakalı araç 120 gün süreyle trafikten men edildi. Konu ile ilgili yakalanan şüphelinin, bugün "açıktan hırsızlık" suçundan adli makamlara sevk edileceği öğrenildi.