POLİTİKA - 19 Kasım 2024 Salı 09:52

Başkan Koca: “Çatıda olduğu yerelde de Cumhur İttifakı’na sahip çıkmalıyız”

A
A
A
Başkan Koca: “Çatıda olduğu yerelde de Cumhur İttifakı’na sahip çıkmalıyız”

AK Parti Emet İlçe Başkanlığı görevine yeni seçilen Mustafa Kısa ve yönetimine "Hayırlı olsun" ziyaretinde bulunan Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, çatıda olduğu gibi yerelde de Cumhur İttifakı’na sahip çıkmaları gerektiğini ifade etti.


Belediye Başkanı Mustafa Koca, Milliyetçi Hareket Partisi MHP İlçe Başkanı Mustafa Mecit ve MHP’li Meclis Üyeleri ile birlikte AK Parti Emet İlçe Başkanlığı görevine yeni seçilen Mustafa Kısa ve yönetimine "Hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.


Ziyaret esnasında bir konuşma yapan Başkan Koca, “AK Parti ve MHP olarak Cumhur İttifakı altındayız. Bizler, gücümüz yettiğince, elimizden geldiğince Emet’imiz için güzel çalışmalar yapmaya devam edeceğiz. Ortak paydamız Emet’tir. Çatıda olduğu gibi yerelde de Cumhur İttifakı’na sahip çıkmalıyız. Biz abi kardeşiz, kimse bu ittifaka zarar veremez. Birlikte işler yapıp başarı sağladığımızda, “Ben yaptım” değil, “biz yaptık” deriz”. İttifak ruhu yerel yönetimlerde de devam etmektedir. Ortak hedefimiz Emet’in gelişimi ve vatandaşlarımızın memnuniyetidir" dedi.



Başkan Koca: “Çatıda olduğu yerelde de Cumhur İttifakı’na sahip çıkmalıyız”

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Başakşehir’de "dur" ihtarına uymayan hırsız kovalamaca sonrası yakalandı: 330 bin TL ceza Başakşehir’de dün sabah saatlerinde açıktan hırsızlık yaptığı tespit edilen ve polisin "dur" ihtarına uymayarak kaçan 21 yaşındaki A.H.Ç., kısa süren kovalamacanın ardından aracının lastiklerinin indirilmesiyle yakalandı. Şüpheliye 330 bin TL idari para cezası uygulanırken, "açıktan hırsızlık" suçlamasıyla gözaltına alındı. Olay dün sabah saatlerinde Başakşehir, Şamlar Mahallesi İstiklal Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, açıktan hırsızlık yaptığı belirlenen A.H.Ç., şüpheli hareketleri üzerine polis ekiplerince durdurulmak istendi. Polisin "dur" ihtarına uymayan şüpheli, otomobille kaçmaya çalıştı. Kısa süren kovalamacanın ardından polis ekipleri aracın lastiklerini indirerek şüpheliyi yakaladı. 330 bin TL idari para cezası kesildi Polis ekiplerince yakalanan şüphelinin üzerinde yapılan aramada, hırsızlıktan elde edildiği değerlendirilen 2 cep telefonu ile 17 bin 330 TL, 320 Amerikan doları ve 80 euro ele geçirildi. Öte yandan açıktan hırsızlık suçlamasıyla gözaltına alınan A.H.Ç.’ye polisin "dur" ihtarına uymamak, ehliyetsiz araç kullanmak ve makas atmak suçlarından toplam 330 bin TL idari para cezası uygulandı. Ayrıca şüphelinin kullandığı 34 MVY 998 plakalı araç 120 gün süreyle trafikten men edildi. Konu ile ilgili yakalanan şüphelinin, bugün "açıktan hırsızlık" suçundan adli makamlara sevk edileceği öğrenildi.