SAĞLIK - 26 Mart 2024 Salı 20:31

Kütahya Şehir Hastanesi 28 Mart’ta hasta kabulüne başlıyor

A
A
A
Kütahya Şehir Hastanesi 28 Mart’ta hasta kabulüne başlıyor

AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, 28 Mart Perşembe günü itibarıyla Şehir Hastanesinde hasta kabulüne başlanacağını belirtti.


Yaptığı açıklamada, “Uzun zamandır beklenen gün geldi” diyen İl Başkanı Mustafa Önsay,” 28 Mart Perşembe günü itibarıyla Şehir Hastanemizde hasta kabulüne başlıyoruz. Şehir Hastanemizin şehrimize ve hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.


Kütahya Valisi Musa Işın konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada,” Umut ve sabırla beklediğimiz gün geldi. Şehir Hastanemizi açıyoruz. 28 Mart 2024 Perşembe günü açılışını yapacağız. Hemşerilerimiz davetlidir” ifadelerine yer verdi.



Kütahya Şehir Hastanesi 28 Mart’ta hasta kabulüne başlıyor

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Gaziantep Gaziantep’te uyuşturucu tacirlerine şafak operasyonu: 5 gözaltı Gaziantep’te jandarma ekiplerince uyuşturucu tacirlerine yönelik yapılan şafak operasyonunda 5 şüpheli şahıs yakalandı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı, Jandarma Genel Komutanlığı KOM Daire Başkanlığı ve Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı koordinesiyle uyuşturucu madde üretimi ve ticareti yapma suçunu örgütlü olarak işlediği tespit edilen şüphelilerin yakalanmasına yönelik şafak operasyonu yapıldı. Tespit edilen beş farklı adrese yapılan eş zamanlı şafak operasyonunda 5 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. 5 şahıstan 2’si tutuklandı Gözaltına alınan ve yabancı uyruklu olduğu öğrenilen 5 şahıstan M.B., R.S. ve A.A. isimli şahıslar çıkarıldıkları mahkeme tarafından adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken A.M. ve M.T. isimli şahıslar ise tutuklanarak cezaevine gönderildi. Uyuşturucu hapları tuvalet gideri ile sakız kutusunda saklamışlar Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalar neticesinde bin 308 adet captagon hap, 21 gram kubar esrar, 20 gram plaka esrar, 2 adet hassas terazi, 5 cep telefonu ve 1 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi. Aramalar sırasında tuvalet giderinde ve sakız kutusunda zulalanmış halde uyuşturucu hap bulunması ise dikkat çekti. Konu ile ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.