Son Dakika
|
İran Devrim Muhafızları’ndan Hürmüz Boğazı açıklaması
Netanyahu’dan Trump’a kurtarma operasyonu tebriği
ABD ve İsrail’in İran’a yönelik saldırıları sürüyor: En az 5 kişi hayatını kaybetti
Antalya’da feci kaza: 2 kişi hayatını kaybetti
Trump: "İran’ın cehennemi yaşamasına 48 saat kaldı"
ABD'de ortalama benzin fiyatı 2022'den bu yana ilk kez 4 doların üzerinde
Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, İstanbul’da
Kamyon dehşet saçtı: Yaşlı adam feci şekilde can verdi
Ankara’da özel halk otobüsü köprü direğine çarptı: 5 ölü, 15 yaralı
Van’da sabah saatlerinde 5.2'lik korkutan deprem!
Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Whatsapp
İHA Kurumsal
EN
A Genocide Survivor Searching the Ruins of Sabra in Gaza
"Dur" ihtarına uymayıp 3 polisi darbeden alkollü sürücünün ceza belli oldu: Tam 646 bin lira
Zelenskiy: "Ukrayna, Suriye ve Türkiye'nin bir araya geldiği üçlü bir görüşme yapıldı"
ABD’de kayıp mürettebat operasyonu öncesi İran’ın "tuzak" kurduğu şüphesi
İran’dan düşürülen askeri uçakta ABD askerine ait vücut parçasının tespit edildiği iddiası
İran’dan İsrail füze saldırısı: 4 yaralı
Dışişleri Bakanı Fidan, Suriye Devlet Başkanı eş-Şara ile bir araya geldi
Dışişleri Bakanı Fidan, Suriyeli ve Ukraynalı mevkidaşları ile üçlü görüşme gerçekleştirdi
MAGAZİN
32 sanatçı, sokak hayvanları için tek bir şarkıda buluştu
04 Nisan 2026 Cumartesi - 16:04:53
Farkındayım projesi kapsamında "Bir Patinin Nesi Var?" isimli projede 32 sanatçı, tek bir şarkıda buluştu. Sanatın iyileştirici gücünü doğrudan toplumsal faydaya dönüştürülmesi amaçlanan bu şarkının çekimleri Türkiye’nin 9 farklı şehrinde, 17 hayvan barınağında gerçekleşti. Şarkı tüm dijital platformlarda yer alırken her dinleme başına patili dostlara bir bağış oluşturacak.
03 Nisan 2026 Cuma - 14:48
OMÜ’de "Ustalara Saygı Anadolu Rock Konseri"
Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) bünyesinde, OMÜ Modern Müzik Topluluğu ile Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı iş birliğinde düzenlenen "Ustalara Saygı Anadolu Rock Konseri", Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde (AKM) gerçekleştirildi. Akademisyenler, öğrenciler ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği konserde, Anadolu rock müziğinin unutulmaz eserleri sahneye taşındı. Programda "Tamirci Çırağı", "Gülpembe", "Sevdim Seni Bir Kere", "Bir Sevmek Bin Defa Ölmek Demekmiş", "Islak Islak", "Aşkın Mapushane", "Endamın Yeter", "Elfida", "Anma Arkadaş", "Çöpçüler", "Rüzgar", "Mavi Duvar", "Dert Olur", "Anlıyorsun Değil Mi", "Kara Sevda", "Gibi Gibi", "Kar Yağıyor Bugün Ankara’da", "Sevenler Ağlarmış", "Yollarda Bulurum Seni", "Sarı Çizmeli Mehmet Ağa", "Aldırma Gönül", "Yaralı Gönül", "Her Şeyi Yak", "Resimdeki Gözyaşları", "Arap Saçı", "Bu Son Olsun" ve "Estarabim" gibi sevilen eserler seslendirildi. Konserde sahneye çıkan ekipte vokal ve elektro gitarda Baran Vural, elektro gitarda Erdem Gümrükçü, bas gitarda Sami Ünal, klavyede Yusuf Kağan Terzi ve bateride Melih Kuzçalı yer aldı. Performanslarıyla dinleyicilerden büyük beğeni toplayan grup, salonu dolduran izleyicilere müzik dolu bir gece yaşattı. Etkinlik, Anadolu rock müziğinin önemli eserlerini yeni nesille buluştururken, katılımcılara nostaljik ve coşkulu anlar yaşattı. Konser, uzun süre alkışlanan performansların ardından sona erdi.
03 Nisan 2026 Cuma - 14:00
Sinema ve tiyatro oyuncusu Ahmet Yenilmez savaşta mezun veremeyen okulun öğrencileri ile buluştu
SİVAS (İHA) – Tiyatro ve sinema oyuncusu Ahmet Yenilmez, Çanakkale Savaşı’nda mezun veremeyen kentin sembolü Sivas Lisesi’nde öğrencilerle bir araya geldi. Yenilmez, "Bazı acı olaylar, o şehrin onuru olur. Sivas Lisesi de bizim onurumuzdur. Sivas’ın şehit vermemiş ilçesi ve köyü yoktur. Sivas asil Türk milletinin refleksidir" dedi. Sanatçı Ahmet Yenilmez, Anadolu’nun kültürel ve tarihi değerlerini aktardığı etkinlikler kapsamında Sivas’ın önemli simgelerinden biri olan Sivas Lisesi’nde öğrencilerle buluştu. Program sonrası açıklamalarda bulunan Yenilmez, Sivas’ın yalnızca Çanakkale’de değil, Milli Mücadele’nin birçok kritik döneminde ön plana çıktığını belirtti. Yenilmez, Çanakkale Savaşı yıllarında Sivas Lisesi’nin hiç mezun veremediğini ve Sivas Kongresi’nin de şehrin sembol olaylarından biri olduğunu ifade etti. "Sivas Lisesi bizim onurumuzdur" Her şehrin sembol hikayesi olduğunu söyleyen Yenilmez, "Bizim Anadolu’da başarı hikayesi yazmış insanlarımız var. Bu insanları yetiştiren köklü okullarımız da var. Bu okulları mezunları ve şimdiki öğrenciler ile buluşturmak istedik. Her şehrin sembol hikayeleri var. Bu hikayeleri meddah tarzında kayıt altına alsak güzel olur dedik. 18. yüzyılın sonundan başlayıp yüz yıl boyunca çeşitli savaşlarda hep şehitler vermişiz. 1927 yılında nüfus sayımı yapıldığında 13 buçuk milyon nüfusumuz çıkıyor. Bunlardan yarısı kadın ve çocuk iken, diğer kalan ise savaş gazileri ve yaşlılar çıkıyor. Çanakkale Savaşı çok önemliydi. Böyle bir var oluş ve yok oluş savaşında Sivas hiç durmadı. Kadını, yaşlısı ve çocuğu ile cepheye koşmuş. Birçok vilayette olduğu gibi Sivas Lisesi de o dönem hiç mezun verememiş. Bazı acı olaylar, o şehrin onuru olur. Sivas Lisesi de bizim onurumuzdur. Sivas’ın şehit vermemiş ilçesi ve köyü yoktur. Sivas asil Türk milletinin refleksidir" diye konuştu.
01 Nisan 2026 Çarşamba - 16:36
Bonnie Tyler ilk kez İstanbul’da
"Total Eclipse of the Heart" ve "Holding Out for a Hero" gibi unutulmaz şarkılarıyla tanınan efsanevi rock sanatçısı Bonnie Tyler, 18 Haziran’da İstanbul’da müzikseverlerle buluşacak. Biletinial’dan yapılan açıklamaya göre, Musicarium ve Y Kültür Sanat organizasyonuyla gerçekleştirilecek konser, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda yapılacak. Kendine özgü buğulu sesiyle dünya çapında geniş bir hayran kitlesine sahip olan sanatçı, ilk kez Harbiye sahnesine çıkacağı bu özel gecede, kariyerine damga vuran klasikleşmiş eserlerini İstanbullu dinleyicileri için seslendirecek. Yaz sezonunun öne çıkan uluslararası etkinlikleri arasında yer alan ve 1980’lerin rock müziği atmosferini yaşatması beklenen konserin biletleri, etkinlik platformu Biletinial üzerinden satışa sunuldu.
Çok Okunan Kategori Haberleri
1
04 Nisan 2026 Cumartesi- 16:04
32 sanatçı, sokak hayvanları için tek bir şarkıda buluştu
2
07 Şubat 2009 Cumartesi- 14:55
Deniz Seki'nin eski kocası Büyükçekmece'den aday
3
10 Temmuz 2024 Çarşamba- 09:24
Hasan Can Kaya’nın ayrıldığı sevgilisi Sultan San evlendi
4
23 Haziran 2011 Perşembe- 18:32
Resul Balay vefat etti
5
30 Mart 2026 Pazartesi- 14:23
Serenad Bağcan ile ’Caz Pazarı’
01 Kasım 2021 Pazartesi - 00:22
Osmaniye’de Funda Arar ile Turgay Başyayla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında konser verdi
Osmaniye’de ünlü sanatçı Funda Arar ile Turgay Başyayla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları etkinlikleri kapsamında konser verdi.
31 Ekim 2021 Pazar - 15:57
Toroslar’da ’Buray’ rüzgarı esti
Toroslar Belediyesince, Cumhuriyet’in kuruluşunun 98’inci yıldönümü dolayısıyla düzenlenen konserde, pop müziğin sevilen ismi Buray Mersinlilerle buluştu.
31 Ekim 2021 Pazar - 15:55
Emre Kaya Antalya’da hayranlarıyla buluştu
Pandemi nedeniyle yaşanan yasakların ardından sahnelere hızlı bir dönüş yapan Söz Yazarı, Besteci, Müzisyen ve Yorumcu Emre Kaya, önce Antalya, ardından Finike’de hayranlarına keyifli saatler yaşattı.
31 Ekim 2021 Pazar - 11:57
Selami Şahin Kuşadası’nda sahne aldı
Yarım asrı geçkin sanat hayatını geride bırakan besteci ve yorumcu Selami Şahin, Kuşadası’ndaki, bir gazinoda sahne aldı.
31 Ekim 2021 Pazar - 11:12
Askeri bandodan Sakarya Zaferi’nin 100’üncü yıl dönümü konseri
Sakarya Meydan Muharebesi’nin 100’üncü yıl dönümü etkinlikleri kapsamında 3.
31 Ekim 2021 Pazar - 06:55
Sevcan Orhan’a sahnede ‘maşallah’ dedirten belediyeci
Halk müziği sanatçısı Sevcan Orhan, Amasya’da verdiği konserde sahneye çağırdığı belediye personeli Ahmet Lebe’nin oyun performansına hayran kalıp "Maşallah" dedi.
31 Ekim 2021 Pazar - 00:33
Sakarya’da Grup İmera rüzgarı
Sakarya Büyükşehir Belediyesi organizasyonuyla Ayçiçeği Bisiklet Vadisi’nde gerçekleştirilen Grup İmera konseriyle binlerce Sakaryalı müzikle dolu güzel bir akşam geçirdi.
30 Ekim 2021 Cumartesi - 22:32
Ordu’da Haluk Levent rüzgarı
Ordu’nun Altınordu Belediyesi tarafından Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen konserde, ünlü sanatçı Haluk Levent, unutulmaz bir gece yaşattı.
30 Ekim 2021 Cumartesi - 17:44
Cumhuriyet coşkusu Zara ile tavan yaptı
Cumhuriyet’in ilanının 98’inci yılı kutlamaları Valilik tarafından düzenlenen ve gün boyu devam eden birbirinden renkli etkinliklerin ardından gece de Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Zara konseri ile final yaptı.
30 Ekim 2021 Cumartesi - 15:37
Cacabey Meydanı Cumhuriyet konseriyle doldu taştı
Kırşehir Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 98’inci yıldönümü dolayısıyla coşku dolu konser konser düzenledi.
30 Ekim 2021 Cumartesi - 13:03
Cumhuriyet Bayramı coşkusu Büyükşehir ile yaşandı
Denizli Büyükşehir Belediyesi düzenlediği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Yaşar konseri ile sürdü.
30 Ekim 2021 Cumartesi - 12:34
Tekirdağ’da Edis rüzgarı esti
Ünlü sanatçı Edis, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde konser verdi.
Daha Fazla Yükle
GERİ BİLDİRİM
Geliştirme sürecine katkıda bulunmak için lütfen sitede karşılaştığınız hataları bize bildirin.
Gönder