GENEL - 08 Aralık 2018 Cumartesi 12:47

Milletvekili Fendoğlu, Malatya’da ziyaretler gerçekleştirdi

A
A
A
Milletvekili Fendoğlu, Malatya’da ziyaretler gerçekleştirdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, kentte yayın yapan yerel medyayı ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, kentte yayın yapan yerel medyayı ziyaret etti.


Meclis çalışmalarının arta kalan zamanlarda her fırsatta Malatya’da olan MHP Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, kentte yayın yapan yerel medya kuruluşlarını ziyaret etti. Seçim öncesinde verdiği tüm sözlerin arkasında durduğunu ifade eden Fendoğlu, genel kurul çalışmalarının dışında kalan zamanlarında Malatya’da halkla birlikte olduğunu dile getirdi.


Önümüzdeki günlerde bir TBMM’de yoğun bir bütçe görüşmesinin başlayacağını da dile getiren Fendoğlu, “İttifak sisteminin ilk bütçesi olması sebebiyle, hem bizim için, hem ittifak için hem de Türk Milleti için çok önemli bir bütçe görüşmesi olacak. Tabi bunu engellemeye kalkacaklardır. Engellemeleri Türk milletinin lehine olmayacak, buradan bunu bir kere daha söyleyeyim. Engellediklerinde Ocak ayında bizlerde dair kimse maaş alamaz, yatırımlar durur, ülke kaosa girer” şeklinde konuştu.


Bütçe görüşmelerinin ardından ise Mart ayında yapılacak olan yerel seçim sürecinin hızlanacağını kaydeden Milletvekili Fendoğlu, “Yerel Seçimlerden sonrada ittifaka büyük görevler düşüyor. Milliyetçi Hareket Partisi başından beri duruşu bellidir ve o çizgimizden de aynı asla sapmadık” dedi.


Malatya genelinde de seçimde beklentilerinin olduğunu kaydeden Fendoülu, “Çalışmalarımız var, aday adayları listelerimiz hazır, 15’ıne kadar aday kayıtlarımız bittikten sonra değerlendirmelerimiz olacak. Bu ay sonunda ise aday olacak isimlerimiz açıklanacak. Malatya’da adaylarımız vardır ama süreç bitmediği sürece da gündeme isimler gelmiyor. Malatyalı kardeşlerim desteklerini eksik etmeyecektir ve MHP Malatya’da belediye başkanını çıkaracaktır” şeklinde konuştu.


Fendoğlu, ayrıca 10- 23 Aralık tarifleri arasında TBMM’de bütçe görüşmelerinin başlayacak olması nedeniyle meclisin ziyaretçilere kapalı olacağını da hatırlattı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Bakan Göktaş, Hande Fırat’ın Devriamber sergisini ziyaret etti Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Hande Fırat’ın Devriamber Sergisini ziyaret etti. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, sunucu ve gazeteci Hande Fırat’ın uzun süreli çalışmalarını içeren Devriamber sergisini ziyaret etti. İkinci Mecliste sergilenen Devriamber Sergisi’ni ziyaret eden Göktaş serginin kız çocukları ve kadınlar için büyük önem taşıdığını söyledi. “Buranın da hikayesi aslında çok ilginç, çok derin” Hande Fırat’a sergi için teşekkür eden Bakan Göktaş, “Bugün ekranlardan tanıdığımız ve başarılı gazetecilik hayatıyla tanıdığımız Hande Fırat’ın aslında bir diğer yönü olan sanatçılığıyla ilgili çok güzel bir sergiye geldik. Devriamber Sergisi Hande Fırat’ın kendi yaşam hikayesini aktardığı ama aynı zamanda pek çok kız çocuğuna da ilham olabilecek bir sergi burası. Aile bağları köklü bağlar bunları da ele alan bir sergi. Aynı zamanda ebeveyn kaybı yaşamış kız çocuklarının ve kadınların kendi hikayesini ele alıyor. Bu tabi ki hande hanımın hayatının bir parçası. Bazen sanat sergisi ziyaret ettiğinizde bazı sanat eserlerinde insanların hikayesi vardır. Buranın da hikayesi aslında çok ilginç, çok derin. Aynı zamanda çok etkileyici ve belirleyici. Burada ebeveyn kaybı yaşamış kız çocukları ve kadınların çınarlarını kaybedip kendileri de bir çınar olan kadınları ve çocukları anlatıyor. Burada çok güçlü mesajlar var biz de Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı olarak kız çocuklarımızın hayatın her alanında aktifleşmesi ve rol alması için çok önemli çalışmalara el atıyoruz. Bu minvalde de aslında bu sergi bizim için çok kıymetli” ifadelerini kullandı.