ASAYİŞ - 27 Haziran 2020 Cumartesi 16:50

Malatya’da freni boşalan kamyonet bakkala daldı

A
A
A
Malatya’da freni boşalan kamyonet bakkala daldı

Malatya’nın Akçadağ ilçesinde freni boşalan kamyonet bakkala daldı.

Malatya’nın Akçadağ ilçesinde freni boşalan kamyonet bakkala daldı.


Edinilen bilgilere göre; Akçadağ ilçe merkezinde meydana gelen kazada, Darende Caddesi istikametinden gelerek , Hükümet Caddesi istikametine seyir halinde olan H.Ş. idaresindeki 44 LU 359 plakalı kamyonetin bir anda frenleri boşaldı. Freni boşalan araç yol üzerindeki elektrik direğine çarparak durabildi. Aracın bakkala girmesini elektrik direğinin engellediği kazada yaralanan olmaz iken, bakkalda ve araçta maddi hasar meydana geldi.


İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kocaeli Spor okullarında çocuklara ücretsiz eğitim Başiskele Belediyesi, çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimine destek vermek amacıyla ilçede ikamet eden 4-16 yaş arasındaki çocuklara spor okullarında ücretsiz eğitim veriyor. Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü öncülüğünde Genc-i Âlâ Gençlik Modeli çatısı altında gençlere yönelik spordan sanata, bilimden teknolojiye her alanda hizmetleri arttırarak devam ettiren Başiskele Belediyesi, geçen yıllarda da büyük rağbet gören ve binlerce gence fiziksel, ruhsal ve sosyal anlamda büyük fayda sağlayan spor okullarını ücretsiz olarak devam ettiriyor. Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen spor okullarında geleceğin sporcuları yetişiyor. Çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimine destek vermek amacıyla ilçede ikamet eden 4-16 yaş arasındaki çocuklar için Başiskele Belediyesi tarafından ücretsiz spor okulları düzenleniyor. Geçen yıllar olduğu gibi yine bu dönemde de yoğun talep gören spor okullarında; basketbol, voleybol, karate, güreş, yüzme, masa tenisi, jimnastik ve satranç branşlarında çocuklar, uzman eğitmenler eşliğinde eğitimlerine devam ediyor. Genc-i Âlâlı gençlerin ve çocukların spor yapmasını sağlayarak fiziksel ve zihinsel gelişimine, sosyalleşmesine büyük katkı sunan Başiskele Belediyesi Spor Okulları, kentin yetenekli sporcularının keşfedilmesini de sağlıyor. Spor okullarını başarıyla sürdüren yetenekli gençler, Başiskele Belediyespor altında lisansları çıkarılarak çeşitli yarışma ve şampiyonalarda ter dökerek başarıdan başarıya koşma imkanı buluyor ve ülke sporuna kazandırılıyor.
Batman Batman Belediyesi önünde kendini yakmak istedi Batman’da kayyum ile yönetildiği sırada belediye tarafından evinin bakımının bir kısmı tamamlanan bir vatandaş, seçim sonrası belediyeden aldığı yardımın kesilmesi sonucu belediye binası önünde üzerine benzin döküp kendisi yakmak istedi. Edinilen bilgilere göre, daha önce harabe olan Aydınlıkevler Mahallesindeki evi kayyum ile yönetilen Batman Belediyesi tarafından yapılmak üzere yıkılan Mehmet Şah Başaran, 31 Mart seçimlerinde belediyenin DEM Parti’ye geçmesinin ardından evindeki çalışmanın durması üzerine eşi ile birlikte belediyeye gitti. Belediye Başkanı Gülistan Sönük ile görüşen Mehmet Şah Başaran, elinde benzin bidonu ile belediye binası önüne geldi. Belediye binası başkanlık girişi önünde üzerine benzin dökerek, “ben yandım belediye de yansın” diyerek kendini yakmak istedi. Belediye güvenlik görevlileri ve zabıta ekiplerinin müdahalesi ile Mehmet Şah Başaran’ın kendini yakma girişimi engellendi. Olay yerine gelen polis, Başaran’ı gözaltına aldı. Başaran sosyal medya hesabından “Batman halkı bizlere sahip çıkmadınız. Batman Valiliğine, Batman Belediyesine binlerce kez sorunlarımızı anlattım ilgilenen olmadı. Batman Belediyesi söz vermişti evimizin yapımını tamamlayacaktı. Çaresiz durumdayız. Şuanda Batman Belediyesi önündeyim kendimi yakacağım. Üzerime benzin dökmeye çalıştım. Batman Belediye Başkanlığı güvenlik görevlileri bana müdahale etti, küfür ve hakarette bulundu. Bana bir şey olursa Batman Belediye Başkanlığı yetkilileri sorumludur” diye paylaşımda bulundu.