YEREL HABERLER - 17 Ocak 2012 Salı 10:18

FİRMA TANITIM GÜNLERİ DEVAM EDİYOR

A
A
A
FİRMA TANITIM GÜNLERİ DEVAM EDİYOR

Firmalar arasında ortaklık girişimlerine katkı sağlamak, şirketler arası diyalogu arttırmak amacıyla düzenlenen ’Firma Tanıtım Günleri ’programları ile işadamları arasında kenetlenmenin sağlandığı bildirildi.
Malatya Aktif İş Adamları Derneği (MAKİAD) bünyesinde bulunan Genç MAKİAD’ın Firma Tanıtım Programı, Mert Plastik’in ev sahipliğinde MAKİAD üyesi işletme sahiplerinin tanıtımı ile devam etti. Programda konuşma yapan Genç MAKİAD Başkanı Alper Gürbüz, " Birincisini Mir Efe bisküvinin ev sahipliğinde yaptığımız Firma Tanıtım Günleri programının ikincisini’ de bugün Mert Plastik’in ev sahipliğinde gerçekleştiriyoruz. Firma Tanıtım Günleri adı altında başlattığımız programa iş adamlarımızdan olumlu ve güzel
yaklaşımlar geldi. Ayda iki defa yapmayı planladığımız bu program üyelerimiz arasındaki diyalogu ve ticareti geliştirecektir." dedi. Gürbüz, geçen yıl başlatılan köy okullarına kütüphane kampanyası hakkında bilgiler vererek, 2012 yılında da 4 köy okuluna kütüphane açmayı planladıklarını ve bu konuda MAKİAD üyelerinin de desteklerini eksik etmemesini istedi. 35 firma temsilcisinin katıldığı programda ev sahibi arına konuşan Mert Plastik adına işletmenin Genel Müdürü İbrahim Demir ise, "Sektörümüz
içerisinde teknolojik alanda öncülüğü kendine bir görev olarak seçmiş olan firmamız 30 yıllık tecrübesiyle sektörümüzün önde gelen isimlerine; kaliteli ve zamanında iş teslimi ilkesini kabul ederek profesyonel bir kadro ve anlayış ile kendine ait 6 bin metrekare çalışma alanı ve 8 bin metrekare açık alanı ile hizmet vermektedir. Bu köklü inanış ve değerli müşterilimizin bizlere sağladıkları destek ve tecrübe ile en iyi hizmet ve ürünleri müşterilerimize sunmaya çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.
Program, MAKİAD üyelerinin, Mert Demir Plastiğin üretim merkezini gezmesi ve üretim aşamaları hakkında bilgilendirilmesi ile sona erdi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir