YEREL HABERLER - 23 Ocak 2012 Pazartesi 11:55

MALATYA BELEDİYESİ`NİN KARLA MÜCADELE ÇALIŞMASI

A
A
A
MALATYA BELEDİYESİ`NİN KARLA MÜCADELE ÇALIŞMASI

Malatya Belediyesi ekipleri, Karla Mücadele Kriz Masası tarafından önceden alınan tedbirler doğrultusunda kar küreme, temizleme ve tuzlama çalışmalarını sürdürüyor.
Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Ceyhan, Karla Mücadele Kriz Masası olarak daha önce gerekli tüm tedbirleri aldıklarını belirterek, yaptıkları görev paylaşımına göre cadde ve sokak temizliği ile tuzlama çalışmalarını Fen İşleri Müdürlüğü ile Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerinin; kaldırım temizleme çalışmalarını ise Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Esenlik Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yaptıklarını söyledi. Ceyhan, cadde ve sokakların öncelik sırasına göre ana
arterlerden başlamak üzere paylaşımını yaptıklarını ve kar yağışından itibaren kar küreme, temizleme ve tuzlama çalışmalarına başladıklarını ve şehir merkezindeki tüm cadde ve sokakların trafiğe açık olduğunu ifade etti.
Kar yağışı nedeniyle vatandaşlardan belediye ekiplerine yardımcı olmalarını isteyen Belediye Başkan Yardımcısı Ceyhan, "Vatandaşlardan ricamız, araçlarını otoparklara, cep oto parklara düzgün bir şekilde park etmeleridir. Özellikle ana arterlere park etmemelerini, güzergahları açık bırakmalarını bekliyoruz" dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir