DÜNYA - 26 Mart 2012 Pazartesi 15:23

GÖRME ENGELLİLER B-1 FUTSAL 1. LİG

A
A
A
GÖRME ENGELLİLER B-1 FUTSAL 1. LİG

Görme Engelliler B-1 Futsal 1. Lig`de mücadele eden Malatya Görme Engelliler Spor Kulübü Derneği, ligin ilk yarısını 16 puanla lider tamamladı.
Adana`da 14 ila 18 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen 1. Lig müsabakalarında, Görme Engelliler Spor Kulübü Derneği, oynadığı 7 karşılaşmada 5 galibiyet, 1 beraberlik, 1`de mağlubiyet aldı. Rakip ağlara 15 gol bırakan Görme Engelliler Spor Kulübü Derneği, kalesinde 3 gol gördü. Takımda 14 gol atan Kahraman Kurbetoğlu, ligde ilk yarının yıldızı oldu. Görme Engelliler Spor Kulübü Derneği Başkanı Şerif Büyükdaş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, kısıtlı imkanlara rağmen, büyük bir başarı elde
ettiklerini söyledi. Büyükdaş, ligin ilk yarısını lider tamamlamanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydederek, "Biz ligin ilk yarısı öncesinde kendimize 13 puan hedefini koymuştuk. Hedefimizin üzerine çıktık ve 16 puanla ligin ilk yarısını averajla lider tamamladık. Bu sonuç bize büyük bir gurur verdi. Malatya`yı en iyi şekilde temsil ettiğimize inanıyorum" dedi.
Takımın yeni transferi Kahraman Kurbetoğlu`nun mücadelesini övgü dolu sözlerle değerlendiren Büyükdaş, "Yeni transferimiz Kahraman Kurbetoğlu, takımımızın kaydettiği 15 golün 14`üne imzasını attı. İlk yarının yıldızı oldu. Ben bütün oyuncularımızı gösterdikleri üstün mücadeleden dolayı kutluyorum" ifadelerini kullandı.
Büyükdaş, iş adamlarından ve yetkililerden destek beklediklerini belirterek, "Müsabakalara bizim dışımızda 7 kulüp katıldı. Birçok kulübümüzün büyük desteklerle aldığını gördük. Ancak biz kısıtlı imkanlarla mücadele ediyoruz. İş adamlarımızdan bizlere destek olmalarını bekliyoruz" diye konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Samsun Thomas Reis: "Takımımın performansı sebebiyle hayal kırıklığı yaşıyorum" SAMSUN (İHA) – Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis,Mainz 05 maçının ardından takımının performansı nedeniyle hayal kırıklığı yaşadığını söyledi. UEFA Konferans Ligi 6. hafta maçında deplasmanda Almanya temsilcisi Mainz ile karşılaşan Samsunspor sahadan 2-0 mağlup ayrılarak ilk 8’e adını yazdıramadı. 12. sırada lig aşamasını tamamlayan kırmızı-beyazlılarda Alman Teknik Direktör Thomas Reis, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında mücadeleyi değerlendirdi. "Takımımın performansı sebebiyle hayal kırıklığı yaşıyorum" Futbolcularının gösterdiği performanstan memnun olmadığını dile getiren Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, "Açıkçası bir sonraki karşılaşmayla alakalı çok bir şey söylemek istemiyorum. Bugünkü göstermiş olduğumuz performans sebebiyle hayal kırıklığı yaşıyorum. Mainz’e baktığımızda bugün galip gelmeyi hak ettiler. Çünkü biz ikili mücadelelerde o agresifliği gösteremedik ve ikinci topları da onlar kazandı, bizler kaybettik. Emre Kılınç ile yakalamış olduğumuz çok net bir pozisyon vardı. O pozisyonu golle sonuçlandırabilmiş olsaydık normalde 1-0 öne geçen taraf olacaktık ve belki de şu an farklı şeyler konuşuyor olurduk. Göstermiş olduğumuz performanslar ötürü üzgünüz" dedi. Dar bir kadro ile mücadele ettiklerini ve sakatlıktan dönen Ntcham’ın tekrar sakatlanmasının kendilerini üzdüğünü ifade eden Reis, "Olivier Ntcham’ın bir kas sakatlığı oldu. Arka adalesinden sakatlandı Tabi bu bizim adımıza iyi olmadı. Zaten çok eksikle devam etmek zorunda olduğumuz bir dönemde bunun gerçekleşmiş olması bizi üzdü. Maçta da belli oldu. Takımın bir yorgunluğu da var. Birçok eksiğimiz olması sebebiyle genç oyunculara da şans vermeye çalışıyoruz. Ama tabi bu durum onlar için de zor olabiliyor. Çünkü sonradan oyuna girmek her oyuncu için zor olduğu gibi genç oyuncular için de zor oluyor. Bir şekilde yolumuza devam etmemiz gerekiyor. Sonuçta çok kısa bir süre sonra Pazar günü oynamamız gereken bir karşılaşma var. Daha sonrasında yine kısa bir aradan sonra oynamamız gereken bir kupa karşılaşması var. Umarım sakat oyuncularımız en kısa sürede tekrardan bize katılırlar. Açıkçası bu durum bizim adımıza zor bir dönem. Var olan sakatlıklar sebebiyle zoe bir süreçten geçiyoruz ama bir şekilde yolumuza devam etmek zorundayız" diye konuştu.