ASAYİŞ - 12 Ekim 2025 Pazar 20:49

Malatya’da virajı alamayan pikap şarampole uçtu: 2 yaralı

A
A
A
Malatya’da virajı alamayan pikap şarampole uçtu: 2 yaralı

Malatya’nın Hekimhan ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği pikap şarampole uçtu. Kazada 2 kişi yaralandı.


Kaza, Hekimhan ilçesine bağlı Çulhalı Köprüsü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Güvenç-Hekimhan istikametinde seyir halinde olan A.T.A. idaresindeki 44 LR 245 plakalı pikap, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak şarampole uçtu. İhbar üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada hafif yaralanan sürücü A.T.A. ile araçta yolcu olarak bulunan A.H.K., Hekimhan Devlet Hastanesi’nde yapılan ilk müdahalenin ardından Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.


Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.



Malatya’da virajı alamayan pikap şarampole uçtu: 2 yaralı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kayseri Kayseri protokolünde galibiyet sevinci Süper Lig’in 31. haftasında evinde ağırladığı Çaykur Rizespor’u 2-0 mağlup eden Kayserispor’da 3 puan sevinci yaşanırken maçın ardından açıklamalarda bulunan Vali Gökmen Çiçek; "Şehir; birlik ve beraberlik içerisinde hafta içinden bu yana kenetlenmiş durumda" dedi. Süper Lig’de kalma mücadelesi veren Kayserispor, ligin 31. haftasında konuk ettiği Çaykur Rizespor’u 2-0’lık skorla mağlup etti. Maç sonu stadyum çıkışında açıklamalarda bulunan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç; "Takımımızı motive edecek, birliği ve beraberliği sağlayacak, suçlu arama yerine önümüze bakarak başarıya nasıl imza atarızın gayreti içerisinde olmamız gerektiğini paylaşıyorum. Kayseri bizim değerimiz, Kayserispor ayrı bir markamız. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki haftalarda da Kayseri’mizin birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde yoluna devam edeceğine inanıyorum" dedi. "Başka Kayseri yok" Galibiyetten dolayı emeği geçenlere teşekkürlerini ileten Vali Gökmen Çiçek ise; "4 yıldır Kayseri’de hizmet etmeye çalışıyorum. Bildiğim şu; başka Kayseri yok. Biz ne olursa olsun; kötüye de gitsek, iyiye de gitsek bizim Kayseri’yi desteklemekten başka şansımız yok. Bugün taraftarlar, anneler, ablalar, büyükler, küçükler herkes tadı doldurdu ve maçın son dakikasına kadar Kayseri’ye olan sevdasını haykırdılar. Şehir; birlik ve beraberlik içerisinde hafta içinden bu yana kenetlenmiş durumda. Çünkü bizim başka gidecek bir şehrimiz, başka yaşayacak bir Kayseri yok. Bize bugün bu sevinci yaşatan herkese teşekkür ediyorum. Kayserispor’un ligde kalması için yönetim kurulu başkanımızın, büyükşehir belediye başkanımızın verdiği büyük bir mücadele var. Kayserispor’u çok seviyoruz. Mutluyuz, darısı önümüzdeki haftaya. Önümüzdeki hafta tüm Kayserilileri stada davet ediyoruz" ifadelerini kullandı.