YEREL HABERLER - 26 Şubat 2017 Pazar 14:57

Gölmarmara mezarlıklarında çalışmalar hızlandı

A
A
A
Gölmarmara mezarlıklarında çalışmalar hızlandı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı, Gölmarmara mezarlığında incelemelerde bulundu ve eksikliklerin tespitini yaptı. İlçeye kazandırılacak yeni gasilhane için yer arayışında da bulunan ekipler, ayrıca yeni gömü alanı için de tespitte bulundu.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Daire Başkanı Serpil Çakır, Planlama Şube Müdürü Melek Demirbaş ve Bakım-Onarım Şube Müdürü Gökhan Oğuz Kaya, Gölmarmara ilçe mezarlığında incelemelerde bulundu. Manisa Büyükşehir Belediyesi Gölmarmara Koordinatörü Ahmet Cülen ve ilçe mezarlık sorumlularıyla birlikte gerçekleştirilen inceleme gezisinde, yeni gömü alanı için tespit yapıldı. Bazı bozulan mezarlıkların tadilatının yapılması için hemen düğmeye basan Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı heyeti, ayrıca mezarlık kapılarının yenilenmesinin de yapılacağını belirtti.
17 ilçede mezarlıkların yenilenmesi, bozulan yerlerin tadilatı ve yeşillendirme çalışmalarına hızla devam ettiklerini belirten Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Daire Başkanı Serpil Çakır, “Gölmarmara ilçe mezarlığında kuruyan yerlerin yeşillendirme ve ağaçlandırma çalışmalarına da hemen başlayacağız. Ayrıca yeni gasilhane yapılması için yer tespiti yaptık. Hedefimiz, vatandaşlarımızın ebedi istirahatgahlarını muntazam bir şekilde düzenlemek ve gelen ziyaretçilerin temiz bir ortamda ziyaretlerini gerçekleştirmelerini sağlamaktır. Bu çalışmalarımız tüm ilçelerimizde devam edecek” dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kayseri MHP’li Özdemir: “Biz vatan sevmenin de hizmetin de ustası, sizse Türkiye hasımlarının yoldaşısınız” Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, tekrar edilecek olan Pınarbaşı seçimleri ile ilgili yaptığı açıklamada, ”Biz vatan sevmenin de, hizmetin de ustası, sizse Türkiye hasımlarının yoldaşısınız” dedi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Özdemir, sosyal medya hesabından tekrar edilecek olan Pınarbaşı seçimleri ile ilgili açıklama yaptı. Özdemir açıklamasında, “Keşke Pınarbaşı’nda hemşehrilerimizin oyları çalınmasaydı da seçimler yenilenmeseydi. Ne var ki MHP olarak hemşehrilerimizin verdiği kararın arkasında durup, hakkın yerini bulması için yaptığımız hukuk mücadelesinde başarılı olmamız belli ki birilerinin zoruna gitmiş. Ve şimdi kutuplaşma siyaseti diyorlar. PKK, DHKP-C, FETÖ gibi tüm Türkiye hasımlarıyla kol kola giren sizsiniz. Sizin bunca ihanet içeren eylemleriniz ve Türkiye hasımlarıyla kol kola giren davranışlarınız karşısında elbet ki bizler vatanı, bayrağı, ezanı ve milletimizin birlik ve beraberliğini sonuna kadar savunacağız. Mesele hizmete gelince Pınarbaşı’na barajlar yapan biziz, doğalgazı getiren biziz, gençlerimize çağın şartlarına uygun spor imkanları sunan biziz, altyapı imkanlarını ileri seviyeye ulaştıran biziz, çiftçimizi her türlü olanaklarla destekleyerek yalnız bırakmayan biziz. Biz vatan sevmenin de, hizmetin de ustasıyız. Sizse Türkiye hasımlarının yoldaşı. Aramızdaki fark bu kadar açık ve net. Hazımzsızlığınızın temel sebebi de bu. Pınarbaşılı hemşehrilerimiz sizi de, bizi de çok iyi tanıyor. Merak etmeyin az kaldı, 2 Haziran’da boyunuzun ölçüsünü Pınarbaşılı hemşehrilerimizden alacaksınız” dedi.