GENEL - 08 Kasım 2018 Perşembe 11:03

İhtiyaç sahibi öğrencilere yapılacak yardımları görüştüler

A
A
A
İhtiyaç sahibi öğrencilere yapılacak yardımları görüştüler

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu, Kula Kaymakamı Kemal Duru’yu makamında ziyaret ederek hem hayırlı olsun temennisinde bulundu hem de Kula’daki ihtiyaç sahibi öğrencilere yapılacak olan yardımlar ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu, Kula Kaymakamı Kemal Duru’yu makamında ziyaret ederek hem hayırlı olsun temennisinde bulundu hem de Kula’daki ihtiyaç sahibi öğrencilere yapılacak olan yardımlar ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.


Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Kula Kaymakamı Kemal Duru’yu makamında ziyaret etti. Kula’da göreve yeni başlayan Kaymakam Duru’ya hayırlı olsun temennisinde bulunan STSO Yönetim Kurulu, Kula’da ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik yapılacak yardımlar ile ilgili Kaymakam Duru’ya bilgi aktardı. Kula’daki okullarda eğitim öğrenim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere mont, kışlık ayakkabı ve çeşitli yardım yapacak olan Salihli Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu ile görüş alışverişinde bulunduklarını ifade eden Kaymakam Duru, ziyarette bulunan STSO yönetim kurulu Başkanı İbrahim Yüksel ve beraberindekilere hem ziyaretleri hem de yapacak oldukları yardımlar için teşekkür etti.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kayseri MHP’li Özdemir: “Biz vatan sevmenin de hizmetin de ustası, sizse Türkiye hasımlarının yoldaşısınız” Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, tekrar edilecek olan Pınarbaşı seçimleri ile ilgili yaptığı açıklamada, ”Biz vatan sevmenin de, hizmetin de ustası, sizse Türkiye hasımlarının yoldaşısınız” dedi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Özdemir, sosyal medya hesabından tekrar edilecek olan Pınarbaşı seçimleri ile ilgili açıklama yaptı. Özdemir açıklamasında, “Keşke Pınarbaşı’nda hemşehrilerimizin oyları çalınmasaydı da seçimler yenilenmeseydi. Ne var ki MHP olarak hemşehrilerimizin verdiği kararın arkasında durup, hakkın yerini bulması için yaptığımız hukuk mücadelesinde başarılı olmamız belli ki birilerinin zoruna gitmiş. Ve şimdi kutuplaşma siyaseti diyorlar. PKK, DHKP-C, FETÖ gibi tüm Türkiye hasımlarıyla kol kola giren sizsiniz. Sizin bunca ihanet içeren eylemleriniz ve Türkiye hasımlarıyla kol kola giren davranışlarınız karşısında elbet ki bizler vatanı, bayrağı, ezanı ve milletimizin birlik ve beraberliğini sonuna kadar savunacağız. Mesele hizmete gelince Pınarbaşı’na barajlar yapan biziz, doğalgazı getiren biziz, gençlerimize çağın şartlarına uygun spor imkanları sunan biziz, altyapı imkanlarını ileri seviyeye ulaştıran biziz, çiftçimizi her türlü olanaklarla destekleyerek yalnız bırakmayan biziz. Biz vatan sevmenin de, hizmetin de ustasıyız. Sizse Türkiye hasımlarının yoldaşı. Aramızdaki fark bu kadar açık ve net. Hazımzsızlığınızın temel sebebi de bu. Pınarbaşılı hemşehrilerimiz sizi de, bizi de çok iyi tanıyor. Merak etmeyin az kaldı, 2 Haziran’da boyunuzun ölçüsünü Pınarbaşılı hemşehrilerimizden alacaksınız” dedi.