YEREL HABERLER - 03 Ocak 2012 Salı 12:19

AK PARTİ MANİSA MİLLETVEKİLİ UĞUR AYDEMİR SELENDİ`DE

A
A
A
AK PARTİ MANİSA MİLLETVEKİLİ UĞUR AYDEMİR SELENDİ`DE

AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Selendi ilçesinde parti yöneticileri ile biraraya geldi, protokol ziyaretlerinde bulundu.
Aydemir, AK Parti ilçe binasında başkan Muhammet Akcan, gençlik kolları başkanı Halis Ağır, İl Genel Meclisi üyeleri Mehmet Ünver, Orhan Tutar, parti yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Burada açıklama yapan Aydemir, Türkiye’nin 2011 yılında yüzde 8 büyüme gerçekleştirdiğini ancak Avrupa’daki krizden dolayı 2012 yılındaki büyüme hedefinin yüzde 4 olarak öngörüldüğünü belirtti. Aydemir, "Aralık ayında bütçe çalışmaları nedeniyle yoğun bir dönem yaşadık ve ardından hemen Manisa’mıza geldik ve çalışmalara başladık. Selendi’mizi unutmadık. Selendi halkımızı bundan sonra sürekli olarak ziyaret etmeye çalışacağız." dedi. Avrupa’daki ekonomik krizle ilgili Aydemir, "Bu kriz bizleri etkilemeyecek diyemeyiz. Avrupa’nın alım gücü azaldığında bunun etkilerini hissedeceğiz. Önümüzdeki dönemlerde bir kriz daha beklenmiyor ve ülkemizde bu krizin sesini uzaktan duyar gibi. Bu yüzden de 2011 yılında yüzde 8 büyüyen Türkiye, 2012 büyüme hedefini yüzde 4 olarak belirlemiştir. Büyüme hızımız gelecek dönem düşmüştür. Çünkü dünya gerçeğini gören bir ülkedeyiz artık" dedi.
Parti binasında yapılan toplantının ardından Kaymakamı Eyüp Kaykaç’ı makamında ziyaret eden Aydemir, ardından Mal Müdürü Selahattin Kon, Emniyet Amiri Cenk Gedik, Devlet Hastanesi Başhekim Vekili Köksal Duran’ı makamlarında ziyaret etti. Ayrıca, ilçede yapımı süren Kur’an kursu ve Müftülük Sitesi inşaatında incelemede bulundu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir