POLİTİKA - 13 Ocak 2012 Cuma 17:21

AK PARTİ MANİSA MİLLETVEKİLİ SELÇUK ÖZDAĞ:

A
A
A
AK PARTİ MANİSA MİLLETVEKİLİ SELÇUK ÖZDAĞ:

AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Manisa Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi ile İl Nüfus Müdürlüğünü ziyaret etti.
Batı Kışla’yı Menemen yolu üzerine taşıma hedefinde olduklarını belirten Özdağ, "Başbakanımızın onayıyla Batı Kışlayı şehir merkezine taşıdıktan sonra o alanı bir nevi yer altı şehri yapmak istiyoruz. Üst katında değişik çarşı merkezlerinin olduğu alt katında otoparkının bulunduğu geniş çaplı yer altı merkezi oluşturma hedefindeyiz" dedi.
Yayla turizmini canlandırmak istediklerini vurgulayan Özdağ, şöyle konuştu: "Yamaç paraşütünü hayata geçirmeyi planlıyoruz. Manisa’nın Fethiye’den yamaç paraşütüne uygun daha elverişli bir rüzgarı var. Bunu da hayata geçirirsek Manisalılar İzmir’e değil İzmirliler Manisa’ya gelecektir."
Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Ahmet Ayer ve ekibine çalışmalarından dolayı teşekkür eden Özdağ, hastane ekibinin üstün bir çalışma performansı gösterdiğini belirtti. Milletvekili Özdağ’a hastane başhekimi at figürlerinden oluşan tablo ve hastanenin kurulduğu yıllardan bugüne kadar çekilen fotoğraflardan oluşturulan bir katalog hediye etti.
AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, ayrıca Manisa İl Nüfus Müdürlüğünü ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi. Vatandaşlar ve personelle sohbet ederek istek ve sorunlarını dinleyen Özdağ, İl Nüfus Müdürlüğü binasından ayrılırken, "Bir zamanlar idamla yargılandığım binaya şimdi milletvekili olarak ziyarette bulundum" dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir