YEREL HABERLER - 13 Ocak 2012 Cuma 11:42

SARIGÖL BELEDİYESPOR NİJERYALI FUTBOLCUYU DENEMEYE ALDI

A
A
A
SARIGÖL BELEDİYESPOR NİJERYALI FUTBOLCUYU DENEMEYE ALDI

Manisa Süper Amatör Kümede mücadele eden Sarıgöl Belediyespor, kadrosunu güçlendirmek amacıyla transfer etmeyi düşündüğü Nijeryalı futbolcu Sanni Mumuni’yi denemeye aldı.
20 yaşındaki Nijeryalı genç futbolcu takım arkadaşlarıyla birlikte antrenmanalara çıkmaya başladı. Kısa sürede takım arkadaşlarıyla kaynaşan Mumuni, Nijerya’nın Golden Snan takımında forma giydiğini, aynı zamanda Ankara Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde okuduğunu söyledi. Mumuni, "İstanbul’da kalıyorum. Menajerim aracılığı ile Sarıgöl Belediyespor’a gönderildim. Burada futbol oynamak istiyorum. Arkadaşlarım çok iyi, ilçe halkı bana ilgi gösteriyor. Sarıgöl’ü ve takım arkadaşlarımı çok sevdim. Sarıgöl Belediyespor takımına yararlı olmaya çalışacağım. Hem futbolumu oynayacağım, hem de tahsilimi devam edeceğim.’’dedi.
Öte yandan Sarıgöl Belediyespor Teknik Direktörü Şeref Aslan, Nijeryalı futbolcu için ’’Sanni ile birkaç antrenmana çıktık. Müdafaa oyuncusu, başarılı biri. Nijeryalı futbolcumuzu iki ay denemeye aldık. Bu arada amatör takımların yabancı futbolcu oynatmaları Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile şartları görüşülecek ve şartlar uygunsa transferini yapacağız. Takıma ve ilçeye kısa sürede alıştı. Sempatik bir arkadaşımız.’’ ifadelerini kullandı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir