POLİTİKA - 16 Ocak 2012 Pazartesi 15:38

CHP`LİLER KULA`DA DAYANIŞMA YEMEĞİNDE BULUŞTU

A
A
A
CHP`LİLER  KULA`DA DAYANIŞMA YEMEĞİNDE BULUŞTU

CHP Manisa milletvekilleri ve parti teşkilatı, Kula ilçesinde düzenlenen birlik beraberlik ve dayanışma yemeğinde buluştu.
CHP Kula İlçe Teşkilatı tarafından birlik, beraberlik ve dayanışma yemeği, Değerli Tesisleri’nde verildi. 500 kişinin katıldığı yemekli toplantı Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, şehitlerimiz ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulunulması ve ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Toplantıya; CHP Manisa Milletvekilleri Özgür Özel, Sakine Öz, Hasan Ören, Manisa CHP İl Başkanı Turgay Koç, CHP ilçe başkanları ve yönetim kurulu
üyeleri, il genel meclisi üyeleri, CHP’li belediye başkanları, gençlik kolları üyeleri, kadın kolları üyeleri, Kula eski Belediye Başkanı DP’li Halil Gülcü, DP İlçe Başkanı Hamdi Sarı, DP’li belediye meclis üyeleri, DP’li yöneticiler, sivil toplum kuruluşu üyeleri ile çok sayıda partili katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan CHP Kula İlçe Başkanı Halit Eryılmaz, "Manisa ili olarak her zaman birlik, beraberlik ve dayanışma içinde olmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Buradan Başbakana ve onun
yandaşlarına sesleniyoruz, değil genel başkanımıza, tüm Cumhuriyet Halk Partisi millet vekillerine fezleke hazırlasanız, Cumhuriyet Halk Partisinin tüm üyelerine soruşturma açsanız bizi yıldıramazsınız biz bu cumhuriyeti kanımız, canımız pahasına kurduk. Cumhuriyeti savunurken de, canımız pahasına savunacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Gün gelecek devran bitecek AKP’de hesap verecek"
CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel ise, CHP olarak hep özgürlükleri savunduklarını belirterek şunları söyledi: "Bu baskıcı zihniyete karşı mücadele veriyoruz. İlçe teşkilatları ile kadın kolları ve gençlik kolları ile daha çok çalışarak iktidara gelme mücadelesi vereceğiz ve sayın genel başkanımızın arkasında dimdik duracağız. Bizi kimse susturamaz."
CHP Manisa Milletvekili Sakine Öz de, "Ülkemizde kara bulutlar dönüyor. 29 Ekim ve 19 Mayıs bayramlarını kaldırmaya çalışan bu baskıcı zihniyet AKP karşısında tüm arkadaşlarımla birlikte dimdik ayaktayız. Bizde genel başkanımızın işlediği suçu işledik, bizimde dokunulmazlığımızı kaldırsınlar. Bizim kimseden korkumuz yok. Bu birlikteliğimiz hep böyle devam etsin" dedi.
CHP Manisa Milletvekili Hasan Ören de yaptığı konuşmada, AKP iktidarının Atatürk düşmanlığı yaparak önce 29 Ekim şimdi de 19 Mayıs törenlerini kaldırıp İslami düzen kurmaya çalıştığını belirterek "Bunlar Cumhuriyetle hesaplaşmak istiyor. Biz laiklik için canımızı veririz. İçimizde kavgayı bırakalım artık küslük devri değil, barış dönemindeyiz" ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından davet, Sami Dinç’in söylediği türküler ve misafir sanatçıların şarkılarıyla sona erdi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Antalya Akra Gran Fondo Powered by AG Tohum Bisiklet Yarışı sona erdi Bu yıl 6.’sı düzenlenen Akra Gran Fondo Powered by AG Tohum Bisiklet Yarışı sona erdi. Yarış sonrası düzenlenen törenle dereceye giren sporculara ödülleri verildi. Antalya’nın Kemer ilçesindeki Mustafa Ertuğrul Aker Parkı önünden Antalya Vali Yardımcısı Yalçın Sezgin, Kemer Belediye Başkanı Topaloğlu ve diğer protokol üyelerinin damalı bayrağı sallamasıyla başlayan yarışlarda sporcular, 98 kilometrelik ve 49 kilometrelik parkurlarda pedal çevirdi. “Mavi ve Yeşilin bir parçası ol” sloganıyla tabiat parkları ve doğasıyla dünyanın en popüler tatil noktalarından biri olan Kemer’de yapılan yarışta sporcular, birbirleriyle kıyasıya mücadele etti. Yarışların tamamlanmasının ardından Mustafa Ertuğrul Aker Parkı’nda ödül töreni düzenlendi. Kemer tanıtımı için önemli bir etkinlik Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, bu yıl 6.’sı düzenlenen yarışların çok güzel bir havada organize edildiğini söyledi. Yarışmaya yerli ve yabancı 583 sporcunun katıldığını ifade eden Başkan Topaloğlu, “Güzel bir yarış oldu. Kemer tanıtımı için önemli bir etkinlik. Yarışlar için Kemer’e gelen sporcular kendi memleketlerine ve ülkelerine gidince Türkiye’nin ve Kemer’in doğal güzelliklerini anlatacaklar. Bu tarz organizasyonlarımız artarak devam edecek” dedi. Organizasyon, sporcuların da yer aldığı hatıra fotoğrafı ile sona erdi.