YEREL HABERLER - 20 Aralık 2013 Cuma 17:04

Masidap’tan Milli Eğitim Müdürü Altınsoy’a Teşekkür Ziyaret

A
A
A
Masidap’tan Milli Eğitim Müdürü Altınsoy’a Teşekkür Ziyaret

Manisa Sivil Dayanışma Platformu (MASİDAP) Dönem Sözcüsü Memur-Sen İl Temsilcisi Mehmet Emin Sofuoğlu yönetim kurulu üyeleriyle birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy’u ziyaret etti.
Ziyarette konuşan MASİDAP Dönem Sözcüsü Memur-Sen İl Temsilcisi Mehmet Emin Sofuoğlu, "Bizler Sivil Toplum Kuruluşları olarak gerek eğitimdeki sorunlar, gerek topluma yönelik ilgi alanımız içerisinde bulunan bir takım mağduriyetler, bir takım iyileştirmeler için çalışıyoruz. Sizler göreve geldiğinizden bu yana sendikalara ve sivil toplum örgütlerine yaklaşımınız, sorunların giderilmesinde projelerin hayata geçirilmesinde, eğitim öğretim konusundaki üstün çalışmalarınız ve gayretlerinizden dolayı teşekkür ediyoruz. Özellikle paydaşlara olan yakınlığınız ve istişarenize bizzat şahidiz. Bu vesileyle sıkıntı ve sorunların olması muhtemeldir. Bu sorunlar karşısında aldığınız inisiyatif ve çalışmanız bizi çok memnun ediyor" dedi.
Sıkıntıların giderilmesi noktasında çalışmalarla destek olacaklarını belirten Sofuoğlu, "İmam Hatipliler Platformu olarak Manisa’da aktif bir şekilde özellikle İmam Hatip meseleleri ile ilgilenen STK temsilcilerimiz ve gönüldaşlarımız adına şehrimizdeki İmam Hatip Lisesi sorununa üstün gayretinizle çözümler bulmanız, bu konudaki çabalarınızı tebrik ediyoruz" diye konuştu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, “Eğitim Öğretimde bir çok paydaş var. Problemlerin ve güncel sorunların çözümünde herkesten destek almaya çalışıyoruz. Ama sizin gibi kendilerini eğitime vermiş Sivil Toplum Kuruluşları’nın bu konulara daha fazla ilgi gösterdiğini görüyoruz. Zaman zaman tek ve hep beraber görüşmelerimiz oluyor. Sizlerin vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ediyorum. Sorunları Sivil Toplum Toplum Kuruluşları bize konuyu daha iyi gösterebiliyor. Bizler herkesin görüşleri,ne ve fikirlerine açığız. Sorunları hep beraber değerlendirip orta noktayı bulmaya çalışacağız. Sizlerin desteği bizim için önemli" şeklinde konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Tokat Başkan Yazıcıoğlu: “Kendi öz kaynaklarımızla üretip, Tokat’ı daha yaşanabilir bir şehir yapacağız” Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu belediye teknik birimi şantiyesini ziyaret ederek çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldı. Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, belediyenin teknik birimler şantiyesini ziyaret etti. Teknik birimlerden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Hayri Korkmaz ve teknik birim müdürleriyle birlikte şantiyesinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, şantiye personellerine kolaylıklar diledi. Şantiye bölgesinde incelemelerde bulunan Başkan Yazıcıoğlu, üretken belediyecilik anlayışıyla belediyenin kendi öz kaynakları ile Tokat şehrini daha yaşanılabilir bir şehir haline getireceklerini vurguladı. "Üretken belediyecilik anlayışımızla Tokat’ımızda yeni değişimlere adım atıyoruz" Daha yaşanılabilir bir şehir için canla başla, durmadan yorulmadan çalışacaklarını söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, “Mesaimize teknik birimlerimizi ziyaret ederek başladık. Tokat Belediyesi şantiyemizde ekiplerimiz bir yandan gerekli bakım ve onarım çalışmalarını sürdürürken bir yandan da şehrimizin ihtiyaçlarını kendi öz imkanlarımızla üretiyoruz. Göreve geldiğimiz günden itibaren kendi imkanlarımızla üretmenin güzelliklerini yaşamaya başladık. Üretken belediyecilik anlayışımızla Tokat’ımızda yeni değişimlere adım atıyoruz. Tokat’ımız için, Tokatlı değerli hemşehrilerimiz için gece gündüz demeden, durmadan yorulmadan, ayırmadan, ayrıştırmadan çalışmaya devam edeceğiz. Emeği geçen bütün mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.
İzmir Medical Point, ’En İyi İşveren Ödülü’nü alan tek hastane oldu İzmir Ekonomi Üniversitesi Medical Point Hastanesi, ‘Türkiye’nin En İyi İşverenleri’ araştırmasında, 1000’in üzerinde çalışanı olan 18 şirket arasında 7’inci olurken, ödül alan tek hastane olmayı da başardı. Medical Point Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Veysi Kubba, “Gecesini gündüzüne katarak büyük emek veren takım arkadaşlarımla gurur duyuyor, markamızın ödül alan tek hastane olmasının kıvancını yaşıyorum” dedi. İzmir Ekonomi Üniversitesi Medical Point Hastanesi, 2024 yılı Türkiye’nin en iyi işverenlerinin belirlendiği Great Place To Work Enstitüsü tarafından ‘Türkiye’nin En İyi İşverenleri’ araştırmasında, 1000’in üzerinde çalışanı olan 18 şirket arasında 7’inci oldu. Medical Point Hastaneler Grubu Başkan Vekili Veysi Kubba, “Çok değerli takım arkadaşlarım zor zamanlarda bile gece gündüz demeden çalışarak, Medical Point markasını daha da güçlendirdi. Onların çabaları olmadan, bu başarıyı yakalamak mümkün olmazdı. Çalışan gibi değil bir aile üyesi gibi davranan, işine ve değerlerimize sahip çıkan, ’Türkiye’nin En İyi İşverenleri’ listesinde yer almamızı sağlayan, bu gururu markamıza yaşatan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Markamızın ödül alan tek hastane olmasının kıvancını da ayrıca yaşıyorum. Birlikte daha nice başarılara imza atmak dileğiyle.” ifadelerini kullandı.