YEREL HABERLER - 11 Mart 2014 Salı 17:53

Vali Savaş Çocuk Kliniği Acil Servisi Tadilat Çalışmalarını İnceledi

A
A
A
Vali Savaş Çocuk Kliniği Acil Servisi Tadilat Çalışmalarını İnceledi

Manisa Valisi Abdurrahman Savaş, Manisa Sağlık ve Eğitim Derneği ile Moris Şinasi Milletlerarası Çocuk Sağlığı Derneğinin işbirliğiyle yapımı devam eden Merkez Efendi Devlet Hastanesi Moris Şinasi Çocuk Kliniği Acil Servis tadilat çalışmalarını inceledi.
İncelemede Vali Savaş’a, Merkezefendi Devlet Hastanesi Yöneticisi Muzaffer Özden Balsoy, Başhekim Yardımcısı Ali Soylu, Hastane İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Abdulvahit Alagöz ve Manisa Sağlık ve Eğitim Derneği Başkanı Dr. Fahrettin Er eşlik etti.
Manisa Sağlık ve Eğitim Derneği Başkanı Dr. Fahrettin Er, yaklaşık 1600 metrekare kapalı alanı olacak serviste röntgen, gözlem odaları, laboratuarlar ve ihtiyaç duyulacak bir çok bölüme sahip olacağını söyledi. Er ayrıca, İl Özel İdaresi ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarının katkılarıyla yapılacak acil servisin yaklaşık maliyetinin 400 bin TL’nin üzerinde olacağını belirtti.
Acil serviste incelemelerde bulunan Vali Savaş, yetkililerden tadilatın aşaması ve inşaatın ayrıntıları hakkında bilgi aldı. Acil Servisin tadilatının Mart ayı içinde bitirilerek hizmete açılması planlanıyor.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir